Σοκάρει το νέο «Κωσταλέξι» με 29χρονη στην Καλαμάτα – Ζει σε κλουβί εδώ και 7 χρόνια

Σοκάρει το νέο «Κωσταλέξι» με 29χρονη στην Καλαμάτα – Ζει σε κλουβί εδώ και 7 χρόνια

Τα βίντεο με την κατάσταση της κοπέλας έδωσε στη δημοσιότητα η ίδια η μητέρα της, ζητώντας την παρέμβαση της Πολιτείας

Δραματική είναι η κατάσταση κάτω από την οποία προσπαθεί να επιβιώσει μια κοπέλα 29 ετών με την ανάδοχη οικογένειά της στο χωριό Άμμος, λίγο έξω από την Καλαμάτα.

Εδώ και 7 χρόνια η 29χρονη βρίσκεται κλεισμένη σε ένα κλουβί στο σπίτι της οικογένειάς της στην Καλαμάτα. Μάλιστα, τα βίντεο με την κατάσταση της κοπέλας έδωσε στη δημοσιότητα η ίδια η μητέρα της, ζητώντας την παρέμβαση της πολιτείας. Η κοπέλα αντιμετωπίζει, όπως λέει η μητέρα της, σοβαρό ψυχοσωματικό νόσημα και από το 2017 η οικογένεια έφτιαξε κλουβιά από παλέτες, προσπαθώντας να την αποτρέψουν από το να κάνει κακό στον εαυτό της και στους γύρω της.

Το κορίτσι, όπως έχει πει η μητέρα, υιοθετήθηκε από την οικογένεια, όταν ήταν 22 μηνών, από το ίδρυμα βρεφών «Μητέρα» και πλέον στα 29 της χρόνια ζει με τους θετούς γονείς της στο χωριό Άμμος, λίγο έξω από την Καλαμάτα. Στο βίντεο ακούγεται η μητέρα της να της λέει να πάνε μια βόλτα, ενώ σε άλλο σημείο το κορίτσι φωνάζει και πετάει αντικείμενα μέσα από τα αυτοσχέδια κάγκελα. Η οικογένεια ζητά την απαραίτητα ιατρική στήριξη από την Πολιτεία, που όπως καταγγέλλουν δεν έχουν εδώ και χρόνια.

Θα πρέπει να σημειωθεί, ότι πρόκειται για μια υπόθεση, που είναι γνωστή εδώ και χρόνια στις τοπικές Αρχές, ενώ δεν αποτελεί μυστικό για το χωριό Άμμος, καθώς όλοι γνωρίζουν το δράμα της οικογένειας.