Σμήνος μελισσών επιτέθηκε σε επιβάτες αυτοκινήτου στη Λέσβο

Σμήνος μελισσών επιτέθηκε σε επιβάτες αυτοκινήτου στη Λέσβο

Δύο επιβαίνοντες στο όχημα κατέληξαν στο νοσοκομείο, ενώ στο σημείο κλήθηκε για βοήθεια και ο Μελισσοκομικός Συνεταιρισμός του νησιού

Σοβαρό περιστατικό επίθεσης σμήνους μελισσών σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης 28 Μαΐου στη διασταύρωση του Ασπροπόταμου στην ευρύτερη περιοχή Μανταμάδου στη Λέσβο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το stonisi.gr, οι μέλισσες επιτέθηκαν σε διερχόμενο αυτοκίνητο με ανοιχτά παράθυρα και βανάκι που περνούσε από την περιοχή. Μάλιστα, φαίνεται ότι οι άνθρωποι ήταν προσκυνητές και κατευθύνονταν προς την Ι. Μ. των Ταξιαρχών. Στο αυτοκίνητο επέβαιναν συνολικά πέντε άτομα, τρεις ενήλικες και δυο παιδιά. Όπως είναι φυσικό, οι επιβάτες των οχημάτων αναστατώθηκαν, έβαλαν τις φωνές και κάλεσαν άμεσα γιατρούς, το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία.

Άμεσα στο σημείο έφθασαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, ο γιατρός από το Ιατρείο του Μανταμάδου, καθώς και περιπολικά της Ατυνομίας. Από την επίθεση των μελισσών τραυματίσθηκαν δύο άτομα, τα οποία μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης. Στην περιοχή κλήθηκε και ο Μελισσοκομικός Συνεταιρισμός Λέσβου, ο οποίος ανταποκρίθηκε άμεσα, προκειμένου να βοηθήσει στην διαχείριση του σμήνους των εντόμων.