Σοκάρουν νέες καταγγελίες συμμορία ανηλίκων σε σχολείο στην Πέλλα: «Έσβησαν τσιγάρο στο μάγουλο του παιδιού μου, πήγαν να το πνίξουν»

Σοκάρουν νέες καταγγελίες συμμορία ανηλίκων σε σχολείο στην Πέλλα: «Έσβησαν τσιγάρο στο μάγουλο του παιδιού μου, πήγαν να το πνίξουν»

Η πενταμελής ομάδα μαθητών είναι τόσο ανεξέλεγκτη, που όπως είπε ο δικηγόρος της οικογένειας θύματος, έχουν το θράσος να τηλεφωνούν και να απειλούν ακόμα και τον ίδιο

Ανάστατη είναι η τοπική κοινωνία της Πέλλας, από την είδηση ότι ομάδα μαθητών κάνουν συστηματικό bullying εναντίον συμμαθητών τους.

Όπως έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η πιο ακραία επίθεση που έκανε η συγκεκριμένη ομάδα, ήταν εναντίον ενός 14χρονου, που έσβησαν τσιγάρο στο μάγουλό του. Η μητέρα του παιδιού μίλησε στην εκπομπή και αποκάλυψε, ότι ο αρχηγός της συμμορίας δε λογαριάζει τίποτα και παραβιάζει συστηματικά τα ασφαλιστικά μέτρα, που του απαγορεύουν να πλησιάζει τον 14χρονο. «Το παιδί μου φοβάται να πάει στο σχολείο. Τον χτύπησαν, πήγαν να τον πνίξουν. Το παιδί πήγε στη διεύθυνση του σχολείου, αλλά αντιμετώπισε μια αδιαφορία. Τώρα παρακολουθείται από ειδικό, αλλά έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας είπε» είπε χαρακτηριστικά.

Στην εκπομπή μίλησε και η μητέρα ενός κοριτσιού, που επίσης βρέθηκε στο στόχαστρο της συμμορίας. «Η παρέα των πέντε αυτών νταήδων πείραξαν και το δικό μου το παιδί. Καθόταν στο προαύλιο και πήγε ο αρχηγός και της είπε "φύγε από εδώ, γιατί θέλω να καπνίσω", η κόρη μου του είπε να πάει πιο πέρα και τότε εκείνος άρχισε να την απειλεί. Το παιδί πήγε στη διεύθυνση, τον κάλεσαν στο γραφείο, αλλά αυτός δεν καταλαβαίνει. Πήγαμε στο τμήμα, αλλά αυτοί είναι μαθημένοι να μπαινοβγαίνουν στο αστυνομικό τμήμα», είπε η μητέρα του κοριτσιού.

Μάλιστα, όπως αποκαλύφθηκε, υπάρχει και τρίτο περιστατικό, όπου η ίδια συμμορία επιτέθηκε και χτύπησε ένα παιδί κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής στην Κέρκυρα. Τα μέλη της συμμορίας είναι τόσο ανεξέλεγκτα, που όπως είπε στην εκπομπή ο δικηγόρος της οικογένειας του πρώτου παιδιού, Κ. Ξυλουργίδης, έχουν το θράσος να τηλεφωνούν και να απειλούν, ακόμα και τον ίδιο. Τα παιδιά και οι γονείς αισθάνονται αβοήθητοι, αφού ούτε το σχολείου, ούτε η αστυνομία έχουν καταφέρει να κάνουν κάτι για να τους σταματήσουν.