Τραγωδία στην Κρήτη: Μαθήτρια Λυκείου έπεσε από γέφυρα στον ΒΟΑΚ – Τι την οδήγησε στην πτώση από ύψος 50 μέτρων

Τραγωδία στην Κρήτη: Μαθήτρια Λυκείου έπεσε από γέφυρα στον ΒΟΑΚ – Τι την οδήγησε στην πτώση από ύψος 50 μέτρων

H 17χρονη φεύγοντας από το σχολείο, δεν πήρε το λεωφορείο, όπως κάθε μέρα, αλλά έφυγε με τα πόδια

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα νεαρό κορίτσι περίπου 17 ετών το μεσημέρι της Πέμπτης 23 Μαΐου, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται έπεσε στο κενό από ύψος περίπου 50 μέτρων από γέφυρα του ΒΟΑΚ, ενώ αρχικά είχε μεταδοθεί εσφαλμένα, ότι επρόκειτο για τουρίστρια.

Πληροφορίες που επικαλείται το neakriti.gr, αναφέρουν ότι η 17χρονη φεύγοντας από το σχολείο, δεν πήρε το λεωφορείο, όπως κάθε μέρα, αλλά έφυγε με τα πόδια. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, ότι το κορίτσι ακροβατούσε για ώρα πάνω στην προστατευτική μπάρα του ΒΟΑΚ και πως υπήρξαν οδηγοί, που την απέτρεπαν από αυτή την επικίνδυνη ακροβασία. Το σημείο που συνέβη το περιστατικό, είναι η γέφυρα μετά το τούνελ του ΒΟΑΚ στη Σταλίδα.

Νωρίτερα φέρεται να είχε υπάρξει κάποιο επεισόδιο στο σχολείο, όμως κι αυτό βρίσκεται υπό διερεύνηση από τις Αρχές.Το κορίτσι ήταν το δεύτερο παιδί πενταμελούς οικογένειας στην περιοχή. Πηγές λένε, ότι είχε μια μεγαλύτερη αδερφή 22 ετών και έναν μικρότερο αδελφό. Αμέσως μετά το περιστατικό κλήθηκε η ΕΜΑΚ για τη μεταφορά της, το ΕΚΑΒ και η Αστυνομία.

Στο σημείο έσπευσαν ιατροδικαστής και γραφείο τελετών ενώ κλήθηκαν αστυνομία, ΕΜΑΚ και ΕΚΑΒ. Ύστερα από περίπου δύο ώρες ανασύρθηκε το πτώμα της νεαρής κοπέλας που θα γινόταν 18 ετών τον Ιούνιο. Την ίδια ώρα, όλα τα ενδεχόμενα διερευνώνται και είναι ανοικτά, όπως και εκείνο της αυτοκτονίας ή και του ατυχήματος που προκάλεσε την θανατηφόρο πτώση.