Γιώργος Μαζωνάκης: Η αιτία της διαμάχης με την αδελφή του – Πώς έφτασαν στα δικαστήρια

Γιώργος Μαζωνάκης: Η αιτία της διαμάχης με την αδελφή του – Πώς έφτασαν στα δικαστήρια

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τη δικαστική διαμάχη του δημοφιλούς τραγουδιστή Γιώργου Μαζωνάκη με την αδελφή του.

Τα δυο αδέλφια βρίσκονται σε δικαστική διαμάχη του και την Τετάρτη 22 Μαΐου εκδικάστηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει ο τραγουδιστής, με την απόφαση να αναμένεται. Σύμφωνα με τον Alpha, η συγκεκριμένη αντιδικία αφορά στη διαχείριση τουριστικής επιχείρησης στη Μύκονο. Πρόκειται για ένα ακίνητο, για το οποίο τα δυο αδέρφια έχουν διαφωνήσει για την διαχείρισή της.

Κύκλοι κοντά στον Γιώργο Μαζωνάκη αναφέρουν, ότι αυτό που ζητεί ο δημοφιλής τραγουδιστής, είναι να είναι αυτός ο διαχειριστής στην περιουσία που έχει φτιάξει, καθώς όπως υποστηρίζει, υπάρχει μια τάση να εκδιωχθεί από αυτή. Οι ίδιοι κύκλοι αναφέρουν, ότι αν δεν «δουν» κάποια μεταστροφή από τους συγκεκριμένους ανθρώπους το επόμενο διάστημα, είναι πιθανό να ακολουθήσουν και άλλες νομικές ενέργειες από την πλευρά του τραγουδιστή. Σύμφωνα με ανακοίνωση από το γραφείο του ποινικολόγου Θεόδωρου Μαντά ο δημοφιλής τραγουδιστής βρίσκεται σε «μείζονα αντιδικία».

Ειδικότερα αναφέρει:

«Η Δικηγορική Εταιρεία ΘΕΟΔΩΡΟΣ Π. ΜΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ έχει αναλάβει τη νομική εκπροσώπηση του κορυφαίου Έλληνα ερμηνευτή κ. Γεωργίου Μαζωνάκη σε μείζονα αντιδικία που αφορά στη διασφάλιση της περιουσιακής του κατάστασης και της επαγγελματικής του διαδρομής.

Η ελληνική Δικαιοσύνη, αστική και ποινική, μέσω των αρμοδίων θεσμικών οργάνων της έχει πλέον το λόγο! Σήμερα έγινε το πρώτο βήμα στην κατεύθυνση αυτήν, με την εκδίκαση Αιτήσεως Ασφαλιστικών Μέτρων ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πειραιώς».

Οι ζημιογόνες επιχειρήσεις

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Το Πρωινό», συγκεκριμένο συγγενικό πρόσωπο του Γιώργου Μαζωνάκη (χωρίς να κατονομάσει την αδελφή του) προχώρησε σε αγορά ακινήτου στα νότια προάστια με χρήματα του τραγουδιστή και άνοιγμα επιχειρήσεων, οι οποίες ήταν ζημιογόνες. Ο Γιώργος Μαζωνάκης, όταν διαπίστωσε πως δεν είχε παρά ελάχιστα χρήματα στους τραπεζικούς λογαριασμούς του, αποφάσισε να προχωρήσει σε ασφαλιστικά μέτρα.

Ο Γιώργος Λιάγκας σημείωσε, πως έμαθε ποιο είναι το συγγενικό πρόσωπο και μάλιστα έπεσε από τα σύννεφα, καθώς όπως εξήγησε, υπήρχε μια βαθιά σχέση αγάπης. «Μου είπαν ποιος είναι ο άνθρωπος αυτός. Οι σχέσεις των ανθρώπων είναι αυτές που πληγώνουν περισσότερο. Μιλάμε για μια σχέση πάρα πολύ στενή, παθολογικής αγάπης, αλληλεξάρτησης. Ήξερε τα πάντα ο ένας για τον άλλον. Ήταν σαν μια γροθιά. Εγώ που κοροϊδεύω αυτούς που λένε "πέφτω από τα σύννεφα", όντως χθες πραγματικά έπεσα από τα σύννεφα στο άκουσμα της είδησης και στην πληροφόρηση όταν ρώτησα και έμαθα ποιος είναι. Γιατί τους έχω ζήσει πάρα πολλές ώρες μαζί και μου κάνει τεράστια κατάπληξη αν όλα αυτά τελικά επαληθευτούν. Νομίζω το πρώτο πράγμα που γκρεμίστηκε στο μυαλό του Γιώργου Μαζωνάκη είναι η αποδόμηση αυτής της σχέσης», είπε ο παρουσιαστής.