Σοκάρουν οι περιγραφές του ζευγαριού που ξυλοκοπήθηκε από τρεις άνδρες στη μέση του δρόμου στο Αιγάλεω

Σοκάρουν οι περιγραφές του ζευγαριού που ξυλοκοπήθηκε από τρεις άνδρες στη μέση του δρόμου στο Αιγάλεω

«Έκλειναν τον δρόμο. Έκαναν μαγκιές. Βγήκε η γυναίκα μου να τους πει "τι κάνετε" και μας χτύπησαν. Παραλίγο να σκοτωθούμε»

Εικόνες από την πιο τρομακτική περιπέτεια που έχουν ζήσει, όπως λένε, ανέσυραν στις μνήμες τους ο 43χρονος και η σύζυγός του ένα 24ωρο μετά τη φρίκη που έζησαν στην οδό Θηβών στο ύψος του Αιγάλεω, όταν ξυλοκοπήθηκαν άγρια στη μέση του δρόμου από τρία άτομα, το βίντεο του οποίου κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Τα σημάδια της επίθεσης είναι αποτυπωμένα τόσο στο πρόσωπο της γυναίκας, όσο και στο σώμα του συζύγου της, στον οποίο οι γιατροί έκαναν ράμματα στο κεφάλι, καθώς είχε δεχθεί κλωτσιές, που του προκάλεσαν αιμορραγία. Για σχεδόν ένα ολόκληρο λεπτό η γυναίκα πάλευε, για να αποφύγει χτυπήματα και να προστατέψει τον άνδρα της, που βρισκόταν περικυκλωμένος από τους τρεις άνδρες. Ένας εκ των δραστών όχι μόνο τον πάτησε στο κεφάλι, αλλά αμέσως μετά, όταν το κινητό τηλέφωνο που βιντεοσκοπούσε το επεισόδιο, έκλεισε, προσπάθησε να τον παρασύρει με το αυτοκίνητο που οδηγούσε.

Με δάκρυα στα μάτια η γυναίκα περιέγραψε στην κάμερα της εκπομπής Live News τα όσα συνέβησαν. «Όταν γύρισα τον κεφάλι, είδα τον πατέρα τους να πλακώνει τον άνδρα με τη χειρότερη βία. Εκείνη τη στιγμή σηκώθηκα να τον τραβήξω και ήρθε μία μπουνιά από το παιδί του». Ο σύζυγός της παραμένει για νοσηλεία στο ΚΑΤ με κατάγματα σε διάφορα σημεία του σώματός του και με το ένα του πόδι στον γύψο. Το μόνο ευχάριστο είναι, πως η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο.

Όπως λέει η άτυχη γυναίκα, το επεισόδιο ξεκίνησε, χωρίς να το καταλάβει. Σε ένα δρόμο που ήταν μποτιλιαρισμένος, με τους αυτόπτες μάρτυρες να παρακολουθούν τις σκηνές βίας σοκαρισμένοι, η οδηγός του αυτοκινήτου εξιστορεί όσα έγιναν πριν και μετά από τις εικόνες βίας, που προκάλεσαν αίσθηση σε ολόκληρη τη χώρα. Στο βίντεο διακρίνεται η λευκή BMW να συνεχίζει να της κλείνει το δρόμο και η γυναίκα έντονα εκνευρισμένη κατεβαίνει λίγο παρακάτω από το δικό της όχημα, για να ζητήσει εξηγήσεις, όπως λέει. «Με έκλεισε και βγήκα από το αυτοκίνητο και πήγα στο τζάμι και του είπα να μιλήσουμε και βγήκε το παιδί του και μου κόλλησε το στήθος, για να μου κάνει τον μάγκα και τον έσπρωξα λίγο» είπε η γυναίκα.

Στο βίντεο καταγράφεται σε αυτό το σημείο να ρίχνει κλωτσιά στην πόρτα του οδηγού και στη συνέχεια να σπρώχνει τον γιο του. Η ένταση δίνει πολύ γρήγορα θέση σε μια άγρια επίθεση, τόσο στη γυναίκα, όσο και τον σύζυγό της. Τα χτυπήματα που ακολουθούν μέσα σε δευτερόλεπτα, είναι διαδοχικά. Όπως λέει η γυναίκα, κάποια στιγμή είδε έναν από τους τρεις επιτιθέμενους να πατάει στο κεφάλι τον σύζυγό της, που ήταν πεσμένος στο οδόστρωμα, έχοντας δεχθεί πολλά χτυπήματα και από τους τρεις δράστες. Κανείς εκείνα τα κρίσιμα δευτερόλεπτα δεν μπόρεσε να τους χωρίσει.

Στο βίντεο ακούγονται οι φωνές της γυναίκας και οι κόρνες αυτοκινήτων που βρίσκονταν κοντά. Ορισμένοι από τους επιβάτες του λεωφορείου που βρισκόταν στο σημείο, χτυπούσαν τα παράθυρα, σε μια προσπάθεια να κάνουν τους τρεις άνδρες να σταματήσουν. Λίγο αργότερα, στην προσπάθειά τους να διαφύγουν, οι τρεις άνδρες παρέσυραν με το αυτοκίνητο τους τον 43χρονο και τον έριξαν στο έδαφος. Οι δύο τραυματίες προσπαθούν να συνέλθουν από τα τραύματα και το ισχυρό σοκ που υπέστησαν και ζητούν την παραδειγματική τιμωρία των δραστών.

Ο 43χρονος μιλώντας στο MEGA από τον θάλαμο του νοσοκομείου, είπε: «Έκλειναν τον δρόμο. Έκαναν μαγκιές. Βγήκε η γυναίκα μου να τους πει "τι κάνετε" και μας χτύπησαν. Παραλίγο να σκοτωθούμε». Δεν έφθανε όμως ο άγριος ξυλοδαρμός, αλλά φεύγοντας, ο οδηγός της λευκής BMW επιχείρησε να χτυπήσει με το αυτοκίνητο τον πεσμένο στο οδόστρωμα 43χρονο, όπως είπε η σύζυγός του μιλώντας στην κάμερα: «Ο οδηγός από το φανάρι οδηγούσε επικίνδυνα και του είπα από το παράθυρο "τι κάνεις" και με έβρισε. Πιο κάτω, όταν άλλαξα δρόμο, μπήκε μπροστά και μου έκλεισε τον δρόμο. Άνοιξα την πόρτα και πήγα στο τζάμι και μου έδειχνε τα γεννητικά του όργανα. Βγήκε ο γιος του και του είπα "μάζεψε το πατέρα σου" και πήγα να πάρω την Αστυνομία. Τότε με χτύπησε ο πατέρα του και λιποθύμησα. Μετά είδα το άνδρα μου, να τον σκοτώνουν. Όταν σηκώθηκα, πήγα να σώσω τον άνδρα μου από τον πατέρα του και ο γιος του με χτύπησε. Μετά είδα να πατάνε το πρόσωπο του άνδρα μου. Ο άνδρας μου σερνόταν στον δρόμο, για να αποφύγει, γιατί ήθελε να μας πατήσει. Έδωσε γκάζι και πάτησε το σώμα του».