Δημήτρης Σταρόβας: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του μετά το εγκεφαλικό που υπέστη

Δημήτρης Σταρόβας: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του μετά το εγκεφαλικό που υπέστη

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης νοσηλεύεται σε απλό θάλαμο της Νευρολογικής Κλινικής του Τζάνειου νοσοκομείου, όπου κι αναρρώνει

Σε απλό θάλαμο της Νευρολογικής Κλινικής του Τζάνειου νοσοκομείου στον Πειραιά νοσηλεύεται ο δημοφιλής καλλιτέχνης Δημήτρης Σταρόβας, μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο το οποίο υπέστη.

Ο Δημήτρης Σταρόβας μεταφέρθηκε λίγο μετά της 12:00 το μεσημέρι της Τετάρτης 15 Μαΐου στο Τζάνειο νοσοκομείο, με συμπτώματα που παρέπεμπαν σε εγκεφαλικό επεισόδιο. Ο καλλιτέχνης υπεβλήθη στις απαραίτητες εξετάσεις, όπου διαπιστώθηκε η ύπαρξη θρόμβου, ο οποίος προκάλεσε ελαφρύ ισχαιμικό επεισόδιο. Από την θέση και το μέγεθος που έχει ο θρόμβος, οι ιατροί έκριναν, ότι δεν χρειάζεται να γίνει κάποια χειρουργική επέμβαση, σύμφωνα με το MEGA. Όλα δείχνουν, ότι η κατάσταση του 61χρονου δεν είναι ανησυχητική, καθώς έχει τις αισθήσεις του και συνομιλεί με όσους επικοινωνούν μαζί του.

Μάλιστα, του χορηγείται και η απαραίτητη φαρμακευτική αγωγή, για να διαφύγει ο όποιος κίνδυνος, που μπορεί να δημιουργήθηκε από το ισχαιμικό επεισόδιο. Οι γιατροί αναμένουν πώς θα εξελιχθεί η κατάστασή του τις επόμενες ώρες. Μιλώντας στην εκπομπή T-live για τον Δημήτρη Σταρόβα ο Γιάννης Ζουγανέλης, είπε: «Είμαι σε σοκ, έπεσα από τα σύννεφα, γιατί από εσάς έμαθα, ότι ο Σταρόβας είναι στο Τζάνειο με εγκεφαλικό. Πραγματικά η ψυχή μου πονάει, μιλούσαμε προχθές. Ο Σταρόβας είναι μία ιδιάζουσα περίπτωση ανθρώπου, καλού ανθρώπου, με τρομερή διάθεση για ζωή, την οποία εκφράζει με το χιούμορ του. Πραγματικά έμεινα εμβρόντητος. Όταν μιλήσαμε, ήταν μία χαρά. Δυστυχώς αυτό έρχεται απρόσμενα».