«Βουτιά» στο κενό από τον 5ο όροφο έκανε ο Ερμής Καραγιάννης μπροστά στα μάτια του πατέρα του

«Βουτιά» στο κενό από τον 5ο όροφο έκανε ο Ερμής Καραγιάννης μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Συγκλονίζει η μαρτυρία της φίλης του Ρένιας Τσακίρη για τον τραγικό τρόπο που επέλεξε να δώσει τέλος στη ζωή του ο 23χρονος

Βουτιά θανάτου από τον 5ο όροφο της πολυκατοικίας όπου έμενε με τον πατέρα του έκανε την περασμένη Πέμπτη 9 Μαΐου ο πρώην παίκτης του GNTM, Ερμής Καραγιάννης.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA, ο 22χρονος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα το τελευταίο διάστημα και την περασμένη Πέμπτη έβαλε τέλος από τη ζωή του πηδώντας στο κενό. Πιο συγκεκριμένα, η φίλη του Ρένια Τσακίρη, μίλησε για τον θάνατο του φίλου της και αποκάλυψε ότι ο πατέρας του με τον οποίο ζούσε το μοντέλο και πρώην διαγωνιζόμενος του GNTM, προσπάθησε να τον σώσει, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει. «Προσπάθησε ο μπαμπάς του να τον σώσει και έπεσε από τα χέρια του» είπε χαρακτηριστικά.

«Τον τελευταίο καιρό κάναμε πολλή παρέα, εννοείται ότι γνώριζα τα προσωπικά του. Μια ήταν καλά, μία δεν ήταν καλά, όπως όλοι μας. Δεν μου έδειξε κάτι παραπάνω, για να καταλάβω ότι θα έφτανε σε αυτό το σημείο. Έχουμε πάθει όλοι σοκ. Τελευταία φορά τον είχα δει πριν την Μεγάλη Εβδομάδα. Τον παρακαλούσα να βγει έξω και δεν είχε όρεξη. Τα συζητήσαμε και επιστρέψαμε σπίτια μας» είπε η Ρένια Τσακίρη και πρόσθεσε ότι ο Ερμής Καραγιάννης δεν είχε δουλειά, ενώ είχε εκφράσει το άγχος του για το πότε θα πετύχαινε ως μοντέλο.