Εκτός κινδύνου το 11 μηνών αγοράκι το οποίο δάγκωσε στο κεφάλι ο σκύλος της οικογένειας

Εκτός κινδύνου το 11 μηνών αγοράκι το οποίο δάγκωσε στο κεφάλι ο σκύλος της οικογένειας

Πώς συνέβη το περιστατικό

Στο νοσοκομείο Παίδων βρίσκεται το 11 μηνών βρέφος που δέχτηκε επίθεση από σκύλο της ίδιας του της οικογένειας στη Νέα Σμύρνη. 

Το μωρό νοσηλεύεται εκτός κινδύνου με τους γιατρούς να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να πάρει εξιτήριο άμεσα και να επιστρέψει στο σπίτι του.

Το βρέφος, όπως μετέδωσε το πρωί της Τετάρτης 15/5 η εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA» χρειάστηκε να χειρουργηθεί, καθώς έφερε τραύματα στο κεφάλι από δαγκωματιές του τετράποδου ζώου.

Το χρονικό της επίθεσης

Το περιστατικό σημειώθηκε μέσα στο διαμέρισμα οικογένειας στη Νέα Σμύρνη, όταν ο σκύλος της οικογένειας άρχισε να δαγκώνει το μωρό, καθώς οι γονείς του το τάιζαν.

Η μητέρα, την ώρα του επεισοδίου, ήταν στην κουζίνα και έτρεξε στο παιδί της όταν άκουσε τις κραυγές του.

Ο πατέρας του βρέφους μίλησε στο MEGA και περιέγραψε πώς έγινε το σοβαρό περιστατικό, σημειώνοντας ότι ο σκύλος έχει απομακρυνθεί από το σπίτι και δεν πρόκειται να πλησιάσει ξανά το παιδί.

«Το σκυλάκι είναι μαζί μας περίπου 8 χρόνια. Την στιγμή που πήγαμε να ταΐσουμε το μωράκι μας, το σκυλί τού επιτέθηκε. Το έχει δαγκώσει γύρω στα 5 εκατοστά στο μπροστινό και πίσω μέρος από το κεφαλάκι του. Χθες, έκανε χειρουργείο και θα μείνει στο νοσοκομείο περίπου μια εβδομάδα. Το σκυλί θα το πάρει συγγενικό μας πρόσωπο και δεν θα ξανά μείνει στο ίδιο περιβάλλον με το παιδί».