Η Ρένα Κουβελιώτη για την επίθεση που δέχθηκε: «Ο άνθρωπος αυτός με μία λαβή γύρισε το χέρι μου πίσω»

Η Ρένα Κουβελιώτη για την επίθεση που δέχθηκε: «Ο άνθρωπος αυτός με μία λαβή γύρισε το χέρι μου πίσω»

Η δημοσιογράφος έκανε ρεπορτάζ, όταν όπως καταγγέλλει δέχθηκε απρόκλητη επίθεση από υπεύθυνο εργοταξίου όπου γινόταν αυθαίρετες εργασίες

Την πρώτη της εμφάνιση μετά την άγρια επίθεση που δέχθηκε κατά τη διάρκεια ρεπορτάζ, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί, πραγματοποίησε η δημοσιογράφος Ρένα Κουβελιώτη, εξηγώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha τι ακριβώς συνέβη.

«Να διαβεβαιώσουμε, ότι η έρευνα θα συνεχιστεί και αυτό δεν μας πτόησε. Με κολάρο ή μη, θα συνεχιστεί. Βλέπετε πως γίνεται οξυγονοκόλληση σε δημόσιο χώρο, μέσα στη φύση. Βρισκόμαστε στην νοτιοανατολική Αττική και κανένας δεν είναι υπεράνω του νόμου» είπε η Ρένα Κουβελιώτη για το περιστατικό και τα πλάνα που κατέγραψε.

«Η καταγγελία ήταν, ότι υπάρχουν αυθαίρετες εργασίες και εργοτάξιο. Πλησιάσαμε αυτόν τον κύριο και σε ερώτηση με τίνος άδεια γίνεται αυτό, δεχθήκαμε απρόκλητη επίθεση. Ο άνθρωπος αυτός με μία λαβή γύρισε το χέρι μου πίσω, προκαλώντας οίδημα στην κλείδα και αιμάτωμα και κακώσεις στον αυχένα. Χρειάστηκε να παρέμβει εισαγγελέας, για να συλληφθεί και κρύφτηκαν σε συγκεκριμένο σπίτι. Αύριο είναι το δικαστήριο. Εμένα με μήνυσαν για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση. Έχουμε έγγραφο, ότι είναι κοινόχρηστος χώρος» περιέγραψε η Ρένα Κουβελιώτη.