Αγρότισσα από την Κοζάνη είπε στην αστυνομία πως κινδυνεύει και της απάντησαν να πάει στο λογιστήριο

Αγρότισσα από την Κοζάνη είπε στην αστυνομία πως κινδυνεύει και της απάντησαν να πάει στο λογιστήριο

Νέα καταγγελία για αδιαφορία αστυνομικών

Νέο περιστατικό αδιαφορίας αστυνομικών ήρθε στο «φως» μετά από τα όσα αποκάλυψε μία ηλικιωμένη από την Κοζάνη. Όπως απέφερε η γυναίκα στις 8 Μαΐου κατέφυγε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής προκειμένου να καταγγείλει αλλεπάλληλες κλοπές στα χωράφια της και της απάντησαν «δεν θα ασχοληθούμε μαζί μας».

Όπως καταγγέλλει η ίδια, όταν πήγε στην Αστυνομία, της είπαν να πάει στο λογιστήριο, χωρίς να την ακούσουν ή να της δώσουν οδηγίες. Η γυναίκα, μην γνωρίζοντας τι να πράξει, απευθύνθηκε στον ανιψιό της, ο οποίος φτάνοντας στο ΑΤ, ζήτησε εξηγήσεις για τη συμπροφορά των αστυνομικών.

Η ηλικιωμένη, πέρα από τις κλοπές, δήλωσε, όπως μετέδωσε το πρωί της Τρίτης 14/5 η εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA» πως φοβάται για τη ζωή της, καθώς στο παρελθόν έχει δεχτεί επιθέσεις και ξυλοδαρμό, ακόμα και πυροβολισμούς.

«Ήρθε ένας άλλος αστυνομικός, δεν τον ξέρω, και μου λέει "είναι κοντά το χωριό σου και ήρθες να κάνεις μήνυση;". Του λέω εγώ "η ΕΛ.ΑΣ γι’ αυτά δεν είναι;" και μετά μου λέει "δεν θα ασχοληθούμε μαζί σα". Του είπα "ήρθα για μήνυση για κλοπή" και μου έδωσε ένα χαρτί να πάω στο λογιστήριο. Δε μου είπαν τίποτα. Αν δεν επενέβαινε ο ανιψιός μου, δε θα έκαναν τίποτα. Η ζωή μου κινδυνεύει να γίνω και νεκρή. Άμα με δεις δεν έχω δόντια στο στόμα, μου έριξαν ξύλο. Με χτύπησε ένας, η γυναίκα του που είναι από την Αλβανία» είπε η ίδια μιλώντας στο MEGA.

«(…) Έρχονταν αυτοί για να χτυπήσουν παράθυρα. Η Ασφάλεια δεν έκανε βαλλιστική πέρυσι που την πυροβολούσαν, εκκρεμεί μήνυση για απόπειρα ανθρωποκτονίας, που το έκαναν απειλή, και την έχουν στείλει στο νοσοκομείο με φωτογραφίες», επεσήμανε ο ανιψιός της.