To βίντεο της φρίκης: Η στιγμή που ο πατέρας πετά το έμβρυο στη χωματερή της Βραυρώνας – «Ήταν κλεισμένη στο δωμάτιο για ώρες και δεν άνοιγε»

To βίντεο της φρίκης: Η στιγμή που ο πατέρας πετά το έμβρυο στη χωματερή της Βραυρώνας – «Ήταν κλεισμένη στο δωμάτιο για ώρες και δεν άνοιγε»

Η μητέρα του νεογνού δούλευε τον τελευταίο μήνα στο ξενοδοχείο ως καμαριέρα

Μια ανατριχιαστική υπόθεση αποκαλύφθηκε την Παρασκευή στη χωματερή της Βραυρώνας, όπου εντοπίστηκε ένα νεκρό έμβρυο μέσα στα σκουπίδια. Ο 24χρονος πατέρας του εμβρύου, ο οποίος είναι από το Νεπάλ, φέρεται να ομολόγησε ότι ήταν εκείνος που πέταξε το έμβρυο στα σκουπίδια.

Μάλιστα, στη δημοσιότητα ήρθε ένα βίντεο από τον χώρο του ξενοδοχείου, στο οποίο έχει καταγραφεί ο πατέρας του εμβρύου, ο οποίος κρατά μια σακούλα σκουπιδιών με το έμβρυο μέσα και την πετά στα σκουπίδια.

 

Ο πατέρας υποστήριξε ότι όταν πέταξε το έμβρυο ήταν νεκρό. Αυτό, ωστόσο, είναι κάτι που θα δείξει η νεκροψία-νεκροτομή που θα γίνει στο έμβρυο, το οποίο είχε αίματα, καθώς και ένα τραύμα στο κεφάλι.

Η 30χρονη γυναίκα υπήκοος Νεπάλ φέρεται να ήταν 8 μηνών έγκυος και να γέννησε το βράδυ της Πέμπτης σε ξενοδοχείο που διέμενε το ζευγάρι. Μεταφέρθηκε με αιμορραγία σε δημόσιο μαιευτήριο, χωρίς το έμβρυο. Οι γιατροί δεν μπόρεσαν να προσδιορίσουν αν είχε γεννήσει ή είχε αποβάλει. Ο σύζυγός της φέρεται να δήλωσε στις αρχές ότι δεν γνώριζε πως η γυναίκα εγκυμονούσε.

Η αστυνομία πραγματοποίησε έρευνα μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διαμένει το ζευγάρι. Εκεί εντόπισε αίματα στους τοίχους και στα σεντόνια.

Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 24χρονος από το Νεπάλ - Όλο το χρονικό της ανατριχιαστικής υπόθεσης

Προθεσμία για την Τρίτη προκειμένου να απολογηθεί πήρε ο 24χρονος από το Νεπάλ ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία με δόλο κατά συναυτουργία για το νεογνό που βρέθηκε πεταμένο σε χωματερή στη Βραυρώνα.

Σύμφωνα με όσα είπε στην συμπληρωματική του κατάθεση στην αστυνομία ο 24χρονος ήρθε στην Ελλάδα πριν από έξι μήνες για δουλειά όπου και γνώρισε την σύντροφό του με την οποία συνήψαν ερωτική σχέση. Η 30χρονη σύντροφός του και μητέρα του νεογνού, δουλεύει τον τελευταίο μήνα σε ξενοδοχείο στην Βραυρώνα ως καμαριέρα και έμενε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου με άλλες τρεις γυναίκες. Πριν από δυο ημέρες άρχισε και εκείνος να εργάζεται και έμενε σε διαφορετικό δωμάτιο μαζί με άλλους τρεις άνδρες.

Όπως ανέφερε στην αστυνομία γνώριζε για την εγκυμοσύνη της συντρόφου του και μάλιστα μετά τον τοκετό είχαν σκοπό να παντρευτούν. Για την εγκυμοσύνη δεν το γνώριζε κανείς άλλος όπως είπε ενώ πρόσθεσε ότι δεν είχαν πάει σε γιατρό γιατί η κοπέλα δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα.

Το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης και ενώ δούλευε στην κουζίνα ως βοηθός μάγειρα τον ειδοποίησαν ομοεθνείς του ότι η σύντροφός του είναι κλεισμένη στο δωμάτιο για αρκετές ώρες και ότι κάτι συμβαίνει. Τότε ανέβηκε στο δωμάτιο και αφού χτυπούσε και φώναζε άνοιξαν με τη βία την πόρτα μαζί με άλλους ομοεθνείς του επίσης εργαζόμενους στο ξενοδοχείο και μπήκαν μέσα. Εκεί βρήκε την σύντροφό του «όρθια με έντονη κολπική αιμορραγία ενώ αίματα υπήρχαν στο χώρο του μπάνιου». Το ζευγάρι ζήτησε από τους ομοεθνείς τους να τους αφήσουν μόνους τους στο δωμάτιο ενώ κάλεσαν ταξί για να μεταφερθεί η γυναίκα στο νοσοκομείο. Όπως είπε στους αστυνομικούς από τις 8 Μαϊου η σύντροφός του παραπονιόταν για πόνους στην κοιλιακή χώρα και όταν μεταφέρθηκε το απόγευμα της 9ης Μαϊου στο νοσοκομείο είχε αιμορραγία.

Οι δυο γυναίκες που έμεναν στο ίδιο δωμάτιο με την 30χρονη και εργάζονται ως καμαριέρες στο ίδιο ξενοδοχείο ανέφεραν στην αστυνομία ότι τελειώνοντας την εργασία τους πήγαν στο δωμάτιο και την βρήκαν στο μπάνιο όπου τους ανέφερε ότι είχε διάρροια ενώ καθόταν εκεί χωρίς να βγαίνει για τρεις ώρες χρησιμοποιώντας συνέχεια το καζανάκι της τουαλέτας κάτι που τους ανησύχησε. Τότε ειδοποίησαν τον σύντροφό της. Από την πλευρά της η διευθύντρια του ξενοδοχείου ανέφερε στην αστυνομία ότι ο 24χρονος την ειδοποίησε ώστε να καλέσει ταξί γιατί η σύντροφός του έχανε τις αισθήσεις της και έπρεπε να πάνε σε νοσοκομείο γιατί είχε αιμορραγία. Όπως είπε η διευθύντρια δεν γνώριζε για την εγκυμοσύνη.

Ο 24χρονος οδηγήθηκε σήμερα στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τετελεσμένη ανθρωποκτονία από κοινού, ενώ με τον δικηγόρο του Δημήτριο Ζορμπά θα απολογηθεί την Τρίτη καθώς πήρε προθεσμία.