Φρίκη στη Βραυρώνα: Νεκρό στη χωματερή βρέθηκε το βρέφος

Φρίκη στη Βραυρώνα: Νεκρό στη χωματερή βρέθηκε το βρέφος

Η μητέρα του νεογνού νοσηλεύεται φρουρούμενη στο νοσοκομείο, ενώ ο πατέρας του κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα

Νεκρό σε χωματερή βρέθηκε το βρέφος, το οποίο φέρεται να δολοφονήθηκε από τους αλλοδαπούς γονείς του στη Βραυρώνα, οι οποίοι στη συνέχεια το πέταξαν σε κάδο απορριμμάτων και από εκεί στο απορριμματοφόρο του δήμου που άδειασε το περιεχόμενο του στη χωματερή..

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Πέμπτης στη Βραυρώνα, όταν η γυναίκα με καταγωγή από το Νεπάλ πήγε στο νοσοκομείο με αιμορραγία και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ήταν έγκυος, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ. Δεν μπόρεσαν ωστόσο να προσδιορίσουν, αν απέβαλε ή αν γέννησε κανονικά. Μετά από ενημέρωση των γιατρών, οι αστυνομικοί πήγαν στο ξενοδοχείο, όπου διέμενε το ζευγάρι και όλος ο χώρος ήταν γεμάτος αίματα. Συγκεκριμένα βρήκαν σεντόνια και ρούχα με αίμα.

Σύμφωνα με τις ίδιες αστυνομικές πηγές, από την έρευνα στη γειτονιά εντοπίστηκε βίντεο, που έχει καταγράψει τον πατέρα να πετάει αργά το βράδυ τσάντα με σκουπίδια. Από την έρευνα των αστυνομικών ωστόσο, δεν βρέθηκε το νεογνό, ενώ αμέσως ο πατέρας προσήχθη και φέρεται να δηλώνει άγνοια όχι μόνο για το περιστατικό, αλλά και για την εγκυμοσύνη της συζύγου του. Η μητέρα του νεογνού νοσηλεύεται φρουρούμενη στο νοσοκομείο.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως δεν αποκλείεται η γυναίκα να γέννησε και ο σύζυγος της να πέταξε το νεογνό αλλά να πέρασε το απορριμματοφόρο. Γι αυτό, και η έρευνα πέραν των κάδων σκουπιδιών της ευρύτερης περιοχής θα επεκταθεί και στη χωματερή που καταλήγουν τα απορρίμματα.