Στον Βοτανικό Κήπο των Χανίων ο γάμος και η δεξίωση του ζεύγους Κασσελάκη – Μακμπέθ

Στον Βοτανικό Κήπο των Χανίων ο γάμος και η δεξίωση του ζεύγους Κασσελάκη – Μακμπέθ

Ο χώρος έχει κλειστεί για τις 29 Αυγούστου - «Οι στενοί συγγενείς πάνε ακάλεστοι» λέει θείος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

Στις 29 Αυγούστου αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο των Βοτανικών Κήπων των Χανίων η γαμήλια τελετή του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ Μακμπέθ.

Στην τελετή θα παραβρεθούν περίπου 150 καλεσμένοι, ενώ στη συνέχεια θα υπάρξει δεξίωση με περισσότερο κόσμο, σύμφωνα με τον θείο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Κασσελάκη. Σύμφωνα με τον συγγενή του Στέφανου Κασσελάκη «θα είναι ένα μείγμα ενός γάμου από τα παλιά και θα έχει βέβαια και αρκετά δρώμενα, για να μπορεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες των επισκεπτών από το εξωτερικό». Ερωτηθείς αν ο ίδιος έχει λάβει το προσκλητήριο, απάντησε: «Δεν έλαβα προσκλητήριο. Δεν νομίζω να λάβω έτσι κι αλλιώς. Εγώ το έχω λάβει διά ζώσης, πάρα πολύ καιρό τώρα. Οι στενοί συγγενείς συνήθως δεν λαμβάνουν προσκλητήρια, έχει ειπωθεί από στόμα σε στόμα».

Μιλώντας στην εκπομπή «TLive», ο Γιάννης Κασσελάκης είπε ακόμα ότι «έχουν αρχίσει ήδη οι προετοιμασίες και μπορώ να σας πω, ότι εκ μέρους των συγγενών του Στέφανου Κασσελάκη έχει ήδη αρχίσει να ετοιμάζεται το κανίσκι, το οποίο θα δωρίσουν στο ζευγάρι. Κάποιοι άλλοι ετοιμάζουν ένα ωραίο εκχύλισμα από άνθη πορτοκαλιάς, το λεγόμενο ανθόνερο. Θα είναι όλοι οι συγγενείς. Αλλά μπορώ να σας πω, ότι θα είναι και πάρα πολλοί εκείνοι, οι οποίοι θα βρίσκονται στο γλέντι του γάμου, οι οποίοι δεν θα είναι καλεσμένοι. Οπότε, πάρα πολλοί είναι εκείνοι που θα πάνε να ευχηθούν, χωρίς να έχουν λάβει κάλεσμα. Είναι μια παράδοση, η οποία υπάρχει στα Χανιά και να είστε σίγουροι ότι θα τηρηθεί».

Το γλέντι του γάμου θα γίνει στον περίφημο Βοτανικό Κήπο, ο οποίος είναι από τα αγαπημένα μέρη του ζευγαριού. Το εστιατόριο προσφέρει εδέσματα μόνο με τοπικά υλικά. Αυτόν τον χώρο έχουν κλείσει για τις 29 Αυγούστου, που θα γίνει η απογευματινή τελετή και θα ακολουθήσει η δεξίωση. Οι καλεσμένοι θα μπορούν να χαλαρώσουν στα μπαλκόνια του Βοτανικού Κήπου, από τα οποία θα απολαύσουν τη θέα, αλλά και το φαγητό του εστιατορίου.

Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Πλατανιά Χανίων, Γιάννης Μαλανδράκης, μιλώντας στον Alpha «αυτά τα 200 στρέμματα γίναν κρανίου τόπος από μια μεγάλη πυρκαγιά. Έμειναν μόνο κάρβουνα. Ο ιδιοκτήτης και τα μέλη της οικογένειας αποφάσισαν αντί να ξαναφυτέψουν ελιές, να δημιουργήσουν τους βοτανικούς κήπους και το πάρκο της Κρήτης, που έχει υποτροπικά φυτά, παραγωγικά, που δίνουν καρπούς, βότανα, έχει μικρές τεχνητές λίμνες, έχει μέσα αρώματα και χρώματα του τόπου μας».