Επίθεση σε 6χρονη από σκύλο στη Μεσσηνία: «Οι γιατροί πρώτη φορά αντίκρισαν τόσο βαθιά τραύματα από σκύλο»

Επίθεση σε 6χρονη από σκύλο στη Μεσσηνία: «Οι γιατροί πρώτη φορά αντίκρισαν τόσο βαθιά τραύματα από σκύλο»

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες

Σοκ έχει προκαλέσει η επίθεση που δέχτηκε 6χρονη στο χωριό Υάμεια Μεσσηνίας. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι γιατροί δεν μπορούσαν όταν αντίκρισαν το κορίτσι να πιστέψουν στα μάτια τους καθώς πρώτη φορά είδαν τόσο βαθιά τραύματα από σκύλο.

Το περιστατικό συνέβη στο χωριό Υάμεια Μεσσηνίας, όταν ένα κοριτσάκι μαζί με τους γονείς του πήγαν σε σπίτι συγγενικού τους προσώπου προκειμένου να περάσουν τις μέρες του Πάσχα.

Το κορίτσι βγήκε έξω να παίξει με τα υπόλοιπα παιδιά, ένα σκυλί αδέσποτο επιτέθηκε στο παιδί και άρχισε να το δαγκώνει. Η 6χρονη ούρλιαζε από τους πόνους και φώναζε για βοήθεια.

Οι γονείς βγήκαν από το σπίτι και είδαν ένα μεγαλόσωμο σκύλο να επιτίθεται στην κόρη τους, η μητέρα έδιωξε το σκυλί και στη συνέχεια κάλεσε το ΕΚΑΒ.

Το παιδί μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο της Καλαμάτας, μετά στο Παίδων και στη συνέχεια σε μία ιδιωτική κλινική.

Τα τραύματα του κοριτσιού είναι αρκετά σοβαρά

Τα τραύματα του κοριτσιού είναι αρκετά σοβαρά καθώς ο σκύλος την δάγκωσε στο πρόσωπο, στο στήθος και στην κοιλιακή χώρα.

Οι γιατροί, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το πρωί της Παρασκευής 9/5 η εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA» με την Ανθή Βούλγαρη και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, αντίκρισαν για πρώτη φορά τόσο βαθιά τραύματα από σκύλο σε άνθρωπο.

Το 6χρονο παιδί είναι καλά στην υγεία του, ενώ έρευνα κάνει το ΑΤ Κορώνης.

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, στην περιοχή υπάρχουν πολλά αδέσποτα σκυλιά ενώ απαντήσεις οφείλει να δώσει ο δήμος Πύλου – Νέστορος.