Σοβαρό τροχαίο στην Πειραιώς: Συνελήφθη ο οδηγός που παρέσυρε δύο γυναίκες και τρία μικρά παιδιά – Σε κρίσιμη κατάσταση ένας 5χρονος

Σοβαρό τροχαίο στην Πειραιώς: Συνελήφθη ο οδηγός που παρέσυρε δύο γυναίκες και τρία μικρά παιδιά – Σε κρίσιμη κατάσταση ένας 5χρονος

Τα άλλα δύο παιδιά νοσηλεύονται εκτός κινδύνου

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης στην οδό Πειραιώς όταν αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε πέντε άτομα, μεταξύ των οποίων και τρία παιδιά.

Ο 26χρονος οδηγός, άγνωστο υπό ποιες συνθήκες, παρέσυρε γύρω στις 23:00 δύο γυναίκες 53 και 33 ετών, οι οποίες μαζί με τρία ανήλικα παιδιά επιχείρησαν να διασχίσουν τον δρόμο στο ύψος του Εμπορικού Πάρκου στου Ρέντη.

Οι δυο γυναίκες νοσηλεύονται εκτός κινδύνου στον Ερυθρό Σταυρό.

Όσον αφορά στα τρία παιδιά, πρόκειται για ένα 10χρονο αγοράκι, ένα κοριτσάκι 8 ετών και ένα 5χρονο αγόρι, το οποίο νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, διασωληνωμένο στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού. Μάλιστα ο 5χρονος που είναι πιο σοβαρά τραυματισμένος και δίνει μάχη για τη ζωή του στη ΜΕΘ μεταφέρθηκε αρχικά στο «Τζάνειο» όπου διασωληνώθηκε και από εκεί διακομίστηκε στο «Παίδων Αγλαΐα Κυριακού».

Τα άλλα δύο παιδιά νοσηλεύονται εκτός κινδύνου στο Παίδων.

Ο οδηγός συνελήφθη και κρατείται στην Τροχαία Πειραιώς, η οποία έχει αναλάβει την προανάκριση για το αιματηρό τροχαίο ατύχημα.