Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό 49χρονου αγνοούμενου από τον Πτελεό Αλμυρού Μαγνησίας

Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό 49χρονου αγνοούμενου από τον Πτελεό Αλμυρού Μαγνησίας

Ο άνδρας έχει εξαφανιστεί από τις 23 Απριλίου - Σύμφωνα με πληροφορίες το πορτοφόλι και το σακάκι του βρέθηκαν σε εγκαταλειμμένη αποθήκη

Σε θρίλερ εξελίσσεται η εξαφάνιση ενός 49χρονου από τον Πτελεό Αλμυρού στη Μαγνησία, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν από τις 23 Απριλίου και έκτοτε δεν έχει δώσει σημεία ζωής, με τις αρχές να αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

Πρόκειται για τον Γιάννη Καραμπάτση, ο οποίος ζούσε εδώ και χρόνια μόνος του στην περιοχή Λεύκη Πτελεού. Ο 49χρονος άνδρας φέρεται να αγνοείται για τουλάχιστον επτά ημέρες, όμως συγγενικό του πρόσωπο κατέθεσε δήλωση εξαφάνισης μόλις προχθές 29 Απριλίου στο Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού και όπως ήταν φυσικό αμέσως σήμανε συναγερμός. Ανδρες του Αστυνομικού Τμήματος της περιοχής με τη συνδρομή της ΕΜΑΚ «χτενίζουν» το τελευταίο 24ωρο τον Πτελεό και τα μέρη που σύχναζε ο 49χρονος, δίχως ωστόσο οι έρευνες να έχουν μέχρι στιγμής αποτέλεσμα.

Καλά πληροφορημένες πηγές που επικαλείται το taxydromos.gr, αναφέρουν ότι εντοπίστηκε σε μία εγκαταλειμμένη αποθήκη, όπου φέρεται να σύχναζε ο 49χρονος, το πορτοφόλι και το σακάκι του. Το κινητό του φέρεται να είναι απενεργοποιημένο από τις 23 Απριλίου. Το συγγενικό πρόσωπο που τον αναζήτησε μετά από αλλεπάλληλες κλήσεις στις οποίες δεν απαντούσε, αποφάσισε να μεταβεί σπίτι του, όπου διαπίστωσε πως ο 49χρονος έλειπε. Οι πόρτες όμως ήταν ορθάνοιχτες και το ραδιόφωνο έπαιζε στη διαπασών. Ο ίδιος όμως ήταν άφαντος.

Συγχωριανοί του φέρεται να είπαν στην αστυνομία, πως πριν από λίγες μέρες τον είδαν να τριγυρνάει στο χωριό μόνος του. Φαινόταν απόμακρος και δεν μίλησε σε κανέναν. Οι έρευνες θα συνεχιστούν σήμερα με το πρώτο φως της ημέρας, ενώ και μέσω των social media συγγενείς και φίλοι του κάνουν έκκληση, όποιος γνωρίζει κάτι να το αναφέρει στην αστυνομία.