Αιματηρό επεισόδιο στο Καστέλι της Κρήτης: Γάζωσαν αυτοκίνητο με Καλάσνικοφ – Ένας 23χρονος στο νοσοκομείο

Αιματηρό επεισόδιο στο Καστέλι της Κρήτης: Γάζωσαν αυτοκίνητο με Καλάσνικοφ – Ένας 23χρονος στο νοσοκομείο

Εξετάζεται το ενδεχόμενο βεντέτας, καθώς ο τραυματίας είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν μαζί με τον αδελφό του, για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος συγγενικού του προσώπου

Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε το μεσημέρι της Μ. Τρίτης στο Τσιφούτ Καστέλλι του Δήμου Γόρτυνας στην ενδοχώρα του Ηρακλείου Κρήτης.

Τα μέχρι στιγμής στοιχεία που επικαλείται το cretalive.gr αναφέρουν, ότι ένα αυτοκίνητο "γαζώθηκε" από σφαίρες Καλάσνικοφ, από άγνωστο ή άγνωστους που είχαν στήσει ενέδρα. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, ένα άτομο 23 ετών έχει τραυματιστεί από τους πυροβολισμούς στην ωμοπλάτη και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Χάρακα, προκειμένου στη συνέχεια να διακομιστεί στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Στην περιοχή, όπου επικρατεί αναβρασμός, έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας. Όπως σημειώνει το δημοσίευμα, δεν επιβεβαιώνονται μέχρι τώρα οι πρώτες πληροφορίες που έκαναν λόγο για ύπαρξη ανήλικου μέσα στο αυτοκίνητο. Ο 23χρονος τραυματίας είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν, μαζί με τον αδελφό του, για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος συγγενικού του προσώπου, με το κίνητρο να σχετίζεται με προσωπικούς λόγους.

Τώρα οι διωκτικές αρχές εξετάζουν το σενάριο, η σημερινή ένοπλη απόπειρα εναντίον του νεαρού, να σχετίζεται με αυτό το ένοπλο επεισόδιο - τύπου ενέδρας - που είχε σημειωθεί πριν από περίπου ένα χρόνο στην ευρύτερη περιοχή.