Πώς έγινε η φονική συμπλοκή έξω από κλαμπ στο Μαρούσι: Ένας νεκρός και δύο τραυματίες μετά από καβγά – Δείτε βίντεο ντοκουμέντο

Πώς έγινε η φονική συμπλοκή έξω από κλαμπ στο Μαρούσι: Ένας νεκρός και δύο τραυματίες μετά από καβγά – Δείτε βίντεο ντοκουμέντο

Αναζητείται ο δράστης – Όλο το χρονικό

Ένας νεκρός και δύο τραυματίες -ο ένας σοβαρά- είναι ο απολογισμός της φονικής συμπλοκής με πυροβολισμούς που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 28 Απριλίου, έξω από γνωστό κλαμπ επί της λεωφόρου Κηφισίας, στην περιοχή του Αμαρουσίου.

Νεκρός είναι ένας 23χρονος, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», όπου κατέληξε φέροντας τραύμα στο λαιμό από μαχαίρι. Στο ίδιο νοσοκομείο νοσηλεύονται ένας 26χρονος με τραύμα στην κοιλιακή χώρα και ένας ακόμη με ελαφρύ τραύμα στην πλάτη από αιχμηρό αντικείμενο.

Οι αστυνομικές αρχές αναζητούν τον δράστη.

Ο ΑΝΤ1 παρουσίασε ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται μεγάλη κινητικότητα στο χώρο έξω από το νυχτερινό κέντρο, με τα άτομα που συνεπλάκησαν μεταξύ τους να βρίσκονται σε πανικό.

 

Το χρονικό

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 03:00 τα ξημερώματα όταν το θύμα με έναν ακόμη φίλο του έφτασε στο νυχτερινό κέντρο και έκατσε για πέντε με δέκα λεπτά στα σκαλιά που βρίσκονται μπροστά από την είσοδο του καταστήματος. Τότε ήταν που ο δράστης με την παρέα του βγήκαν από το νυχτερινό κέντρο που διασκέδαζαν.

Όπως αναφέρει το MEGA φαίνεται ότι οι δυο νεαροί γνωρίζονταν μεταξύ τους και αφού σημειώθηκε ένα έντονο φραστικό επεισόδιο, το θύμα φέρεται να προσπάθησε να βγάλει μέσα από ένα τσαντάκι που φορούσε ένα όπλο των 22 χιλιοστών. Μάλιστα νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το συγκεκριμένο όπλο έπαθε εμπλοκή με μια σφαίρα να εντοπίζεται στο σημείο από τους αστυνομικούς κατά την έρευνα που πραγματοποίησαν. Πάντως, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο περιστατικό δεν σημειώθηκε πυροβολισμός.

Σε εκείνο το σημείο ο δράστης έβγαλε το μαχαίρι που είχε στην κατοχή του και επιτέθηκε στο άτομο που κρατούσε το όπλο τραυματίζοντάς τον στο λαιμό με αποτέλεσμα να χάσει πολύ αίμα και να αφήσει στο σημείο της συμπλοκής την τελευταία του πνοή.

Ταυτόχρονα, το άτομο που κρατούσε το μαχαίρι τραυμάτισε έναν ακόμα άνδρα ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, ενώ στη συνέχεια με τον πανικό που επικράτησε κατάφερε να «χαθεί» ανάμεσα στους υπόλοιπους θαμώνες που είχαν βγει από το κατάστημα για να δουν τι έχει γίνει με αποτέλεσμα να εξαφανιστεί και μέχρι αυτή την ώρα να μην έχει συλληφθεί.

Οι αστυνομικοί έχουν πάρει ήδη καταθέσεις από μέλη της παρέας που ήταν παρόντες στη συμπλοκή, ενώ θεωρούν ότι μέσω των υπαλλήλων του καταστήματος και των στοιχείων που θα τους δώσουν για τα άτομα που διασκέδαζαν στο νυχτερινό κέντρο θα καταφέρουν να φτάσουν στην ταυτοποίηση του δράστη.

Εντωμεταξύ εξετάζουν το υλικό από κοντινές κάμερες που ενδεχομένως έχουν καταγράψει το περιστατικό, αλλά και τη διαφυγή του ανθρώπου που τράβηξε το μαχαίρι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει προκύψει ποινικό παρελθόν για τους δυο άνδρες, που συνεπλάκησαν, ενώ εξετάζονται τα αίτια του καυγά που οδήγησαν στο φονικό.