Μήνυση της Αλεξίας Μπακογιάννη στον Στέφανο Χίο – Τι καταγγέλλει η ίδια

Μήνυση της Αλεξίας Μπακογιάννη στον Στέφανο Χίο – Τι καταγγέλλει η ίδια

O δημοσιογράφος και εκδότης αναζητείται στα όρια του αυτοφώρου

Μήνυση για απειλή, εξύβριση και απόπειρα απλής σωματικής βλάβης κατέθεσε η Αλεξία Μπακογιάννη σε βάρος του Στέφανου Χίου, ύστερα από ένα έντονο επεισόδιο που σημειώθηκε έξω από κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Βουκουρεστίου και Πανεπιστημίου.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά της 14:00 το μεσημέρι χθες, Τετάρτη 24 Απριλίου και μετά από αυτό ο δημοσιογράφος και εκδότης αναζητείται στα όρια του αυτοφώρου, που λήγει στις 23:59 της 25ης Απριλίου.

Η Αλεξία Μπακογιάννη, μετά το επεισόδιο, πήγε στην Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας στη ΓΑΔΑ και υπέβαλε έγκληση σε βάρος του Στέφανου Χίου.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο δημοσιογράφος προσέγγισε το τραπέζι του καταστήματος, στη συμβολή των οδών Βουκουρεστίου και Πανεπιστημίου, στο οποίο βρισκόταν η κόρη της Ντόρας Μπακογιάννη, και αφού της συστήθηκε, χωρίς αφορμή άρχισε να τη βρίζει. Στη συνέχεια, απείλησε ότι θα τη χτυπήσει με ένα μπουκάλι.

Ο Στέφανος Χίος απομακρύνθηκε από το σημείο από τον αστυνομικό της συνοδείας της κ. Μπακογιάννη. Κατά την αποχώρησή του, συνέχιζε να βρίζει και να απειλεί, τόσο την ίδια, όσο και την μητέρα της και την υπόλοιπη οικογένειά της.