«Δεν το έκανα κρυφά», λέει η γυναίκα που κατηγορείται ότι φωτογράφισε κοριτσάκι σε τουαλέτες νηπιαγωγείου

«Δεν το έκανα κρυφά», λέει η γυναίκα που κατηγορείται ότι φωτογράφισε κοριτσάκι σε τουαλέτες νηπιαγωγείου

«Νομίζω πως η καθαρίστρια το έκανε από αφέλεια. Δεν μου κίνησε ποτέ την περιέργεια με κάποιο περιστατικό», είπε η δασκάλα της 5χρονης

Αθώα δηλώνει σε μπροστά στη κάμερα, χωρίς να φοβάται να δείξει το πρόσωπό της, η καθαρίστρια που κατηγορείται ότι φωτογράφισε ανήλικο κοριτσάκι στις τουαλέτες του νηπιαγωγείου στη Βόρεια Ελλάδα.

Η 56χρονη που διώκεται για κατοχή παιδικής πορνογραφίας μίλησε στην εκπομπή «Live News» του Mega και έδωσε τη δική της εκδοχή για το τι συνέβη στο σχολείο.

«Δεν έβλεπα τίποτα το παράνομο. Τίποτα το άσχημο. Δεν το έκανα κρυφά».

Η μητέρα του κοριτσιού πήγε να στο σχόλασμα του ολοήμερου να πάρει την κόρη της. Συζητούσε με τη δασκάλα του παιδιού. Είχαν φωνάξει την 5χρονη στην είσοδο, όμως το κοριτσάκι βρισκόταν στην τουαλέτα, στον προαύλιο χώρο.

Η δασκάλα της 5χρονης ανέφερε: «Ήταν το τελευταίο παιδάκι που έμεινε στο σχολείο στο σχόλασμα. Μου ζήτησε να πάει τουαλέτα. Η τουαλέτα βρίσκεται στον εξωτερικό χώρο του προαύλιου. Συζητούσα με τη μαμά της και μας φώναξε η καθαρίστρια».

Η καθαρίστρια βρισκόταν στην πόρτα της τουαλέτας με το κινητό στα χέρια. Φώναξε τη δασκάλα και τη μητέρα, με τη μάνα του παιδιού να μην πιστεύει στα μάτια της.

Η μητέρα της 5χρονης δήλωσε: «Ήταν η πόρτα της τουαλέτας ανοιχτή, το παιδί μου ήταν μέσα και έκανε την ανάγκη του με κατεβασμένο το παντελόνι και το εσώρουχο. Η καθαρίστρια ήταν εκεί και έβγαζε φωτογραφίες με το κινητό της τηλέφωνο. Μόλις με αντιλήφθηκε είπε: «Ελάτε να δείτε θέαμα». Η δασκάλα έκανε αμέσως στην καθαρίστρια επίπληξη».

Η 56χρονη που διώκεται περιέγραψε στο Live News: «Την ώρα που έφτασα να πάω στην τουαλέτα γιατί έχουμε τρεις, η μία είναι για τις δασκάλες και άλλες δύο για τα παιδάκια ένα αγοράκι ένα κοριτσάκι. Όταν μπήκα στην τουαλέτα με τα πράγματα άκουσα τη δασκάλα που φώναζε τη μικρή. Σπρώχνω την μία πόρτα των αγοριών και η άλλη ήταν μισάνοιχτη και όπως πάω να μπω μέσα ήταν ένα κοριτσάκι κατάξανθο φορούσε ροζ ρούχα. Και γύρισα λοιπόν και εγώ και της είπα εδώ είσαι; Τι κάνεις εδώ μία κούκλα μέσα στα ροζ ντυμένη; Για φωτογραφία είσαι».

Και τότε, η καθαρίστρια ισχυρίζεται πως το κοριτσάκι έκατσε με τα ρούχα στην τουαλέτα για να βγάλει τη φωτογραφία.

«Πήρε το παγουρίνο που κρατούσε, κάθισε στην τουαλέτα, τα ρούχα ήταν στη θέση τους και μου λέει τράβα. Άρχισε η δασκάλα και φώναζε τι κάνατε κυρία Αθηνά; Τίποτα δεν έκανα. Θέλετε να βγάλω τη φωτογραφία και να την πάρετε; – Θέλει η μάνα να το τραβήξει μόνη της να μην του χαλάσει το χατίρι;».

«Το έκανε από αφέλεια»

Η δασκάλα της 5χρονης σημείωσε: «Μας έδειξε τη φωτογραφία. Η μαμά έτρεξε κατευθείαν στο παιδί. Νομίζω πως η καθαρίστρια το έκανε από αφέλεια. Δεν μου κίνησε ποτέ την περιέργεια με κάποιο περιστατικό. Ενημέρωσα για το συμβάν τη διευθύντρια. Η κατηγορούμενη ακόμα και σήμερα δεν έχει καταλάβει τι έχει κάνει. Πιστεύει ότι θέλουν να τη διώξουν από τη δουλειά».

Το 5χρονο κοριτσάκι φαίνεται να είπε ότι η πόρτα της τουαλέτας ήταν κλειστή και ότι την άνοιξε η καθαρίστρια. Κρατούσε στα χέρια της κινητό. Είπε στη μαμά της πως δεν κατάλαβε αν την βγάζει φωτογραφίες.

«Της πήρε το κινητό από τα χέρια και όπως μου είπε βρήκε και έσβησε τουλάχιστον τρεις φωτογραφίες με την κόρη μου να κάνει την ανάγκη της. Δεν ξέρω αν από τις φωτογραφίες ήταν εμφανές το γεννητικό όργανο του παιδιού μου», πρόσθεσε η μητέρα της 5χρονης.

Η μητέρα προχώρησε σε καταγγελία, με την 56χρονη μετά την απολογία της να αφήνεται ελεύθερη με περιοριστικούς όρους και την απαγόρευση να δουλέψει στο συγκεκριμένο νηπιαγωγείο ξανά.

«Η μητέρα παραδέχτηκε και λέει ότι βλέπει ένα παιδί γυμνό. Πως γίνεται να μιλάμε μετά από δύο χρόνια για ένα τέτοιο συμβάν; Πως δεν ήρθε η αστυνομία να κάνει αυτά που έπρεπε να κάνει;», είπε η καθαρίστρια και συνέχισε:

«Την ώρα που μπήκα στην τουαλέτα δεν ήταν κανένα παιδάκι να κάνει την ανάγκη του. Το παιδάκι όταν άνοιξα την πόρτα έπαιζε με το παγουρίνο στο νεροχύτη. Καμία ανάγκη δεν έκανε το παιδάκι. Αν η μάνα βρήκε ένα τέτοιο σκηνικό κι αν εγώ είχα τραβήξει τέτοια φωτογραφία, πως έφυγε χαμογελαστή; Γιατί υπάρχει ένα βιβλίο συμβάντων», ανέφερε.