«Τσουνάμι» καταγγελιών για τον αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο που έδειχνε άσεμνο υλικό σε ανήλικους – Η αποκάλυψη μιας μητέρας για τον 50χρονο

«Τσουνάμι» καταγγελιών για τον αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο που έδειχνε άσεμνο υλικό σε ανήλικους – Η αποκάλυψη μιας μητέρας για τον 50χρονο

Μέχρι στιγμής τον άνδρα έχουν καταγγείλει 11 παιδιά

Σοκαριστικές είναι οι καταγγελίες που έχουν δει το «φως» και αφορούν για τη δράση του 50χρονου αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο. Μέχρι στιγμής τον άνδρα έχουν καταγγείλει 11 παιδιά.

Τα στοιχεία που έχουν κατατεθεί στην εισαγγελέα Κω αφορούν υποθέσεις σεξουαλικής παρενόχλησης ή κακοποίησης παιδιών ηλικίας 10 έως 15 ετών.

Άλλη μία μητέρα ενός αγοριού 14 ετών αποκάλυψε πως ο 50χρονος προσέγγιζε παιδιά και μέσα από τις αθλητικές τους δραστηριότητες ως παράγοντας ομάδας. Κι όπως καταγγέλλει, τους έδινε ναρκωτικά και ερωτικά παιχνίδια.

«Μας είπε το δικό μας το παιδί ότι είχε και κάμερες στην τουαλέτα. Επίσης, ότι το είχε κάνει τύπου ερωτική φωλίτσα. Δηλαδή έλεγε στα παιδιά "φέρτε το κορίτσι σας, θα σας δώσω το κλειδί". Υπάρχουν άνθρωποι που τον βοηθάνε και τον καλύπτουν, που έχουν κρύψει τα αντικείμενά του» αναφέρουν μάρτυρες όπως μετέδωσε το πρωί της Δευτέρας η εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA» με την Ανθή Βούλγαρη και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο.

Ήδη οι γονείς έξι παιδιών έχουν υποβάλει καταγγελίες και έχουν δώσει καταθέσεις, ενώ σε εξέλιξη είναι ακόμα πέντε καταγγελίες.

Ο φύλακας, όπως φαίνεται, δεν περιόριζε τη δράση του μόνο μέσα στο σπίτι του.

Σε βάρος του 50χρονου που καταγγέλλεται για ασέλγεια, έχει διαταχθεί ΕΔΕ, ενώ ήδη έχει τεθεί σε αναστολή καθηκόντων.

Σε καταθέσεις προχωρούν και τα παιδιά μετά την εξέταση τους από ψυχολόγο του Νοσοκομείου Ρόδου.

Η υπόθεση ήρθε στη δημοσιότητα μετά από καταγγελία πατέρα 10χρονου παιδιού, πρόσφυγα κατοίκου του νησιού, ο οποίος μάλιστα κινδύνευσε να απελαθεί λόγω έλλειψης εγγράφων, ενώ οι γονείς των μαθητών οι οποίοι προχώρησαν και σε διαμαρτυρία έξω από το Αστυνομικό τμήμα Νισύρου.