Συλλήψεις αλλοδαπών σε Χανιά για κλοπή και Ηράκλειο για ναρκωτικά

Συλλήψεις αλλοδαπών σε Χανιά για κλοπή και Ηράκλειο για ναρκωτικά

Πώς τους έπιασε η αστυνομία

Κατηγορούμενος για κλοπή, συνελήφθη αλλοδαπός μεταμεσονύκτιες ώρες στα Χανιά, από αστυνομικούς της Ασφαλείας Χανίων. Χθες το βράδυ, ο συγκεκριμένος άνδρας χωρίς να γίνει αντιληπτός αφαίρεσε σακίδιο ημεδαπής σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, το οποίο περιείχε χρήματα, προσωπικά έγγραφα και τραπεζικές κάρτες.

Στη συνέχεια πραγματοποίησε ανέπαφη συναλλαγή με μία από τις αφαιρεθείσες κάρτες. Από την αστυνομική έρευνα της Ασφάλειας και αξιοποίηση στοιχείων ταυτοποιήθηκε ως δράστης ο αλλοδαπός, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη ενώ προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων.

Στο Ηράκλειο, συνελήφθη αλλοδαπός για παραβάσεις που αφορούν σε ναρκωτικά, όταν αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο κατά τη διάρκεια του οποίου βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν, δέκα συσκευασίες με μικροποσότητα κάνναβης σε μορφή σοκολάτας και ναρκωτικά δισκία για τα οποία στερούνταν απαιτούμενης ιατρικής συνταγής. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου.