Θρίλερ στο Ηράκλειο με πτώμα άνδρα που βρισκόταν στη θάλασσα για 2-3 μήνες

Θρίλερ στο Ηράκλειο με πτώμα άνδρα που βρισκόταν στη θάλασσα για 2-3 μήνες

Η ιατροδικαστική εξέταση απομάκρυνε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας

Ένα θρίλερ εξελίσσεται στο Ηράκλειο μετά τον εντοπισμό το πρωί της περασμένης Δευτέρας στη θαλάσσια περιοχή του Καρτερού πτώματος άνδρα, το οποίο εκτιμάται ότι βρίσκονταν στη θάλασσα τουλάχιστον 2 με 3 μήνες.

Όπως αναφέρει το cretalive.gr, μετά και την επίσημη ενημέρωση των αρχών, από την Ιατροδικαστή επιβεβαιώνεται, ότι από την αξονική τομογραφία στη σορό δεν προέκυψαν σκελετικές κακώσεις. Η απουσία των κακώσεων είναι ένα στοιχείο, το οποίο απομακρύνει το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας. Οι έρευνες ωστόσο των ανδρών του Λιμεναρχείου Ηρακλείου που χειρίζονται την υπόθεση, συνεχίζονται τόσο προς την κατεύθυνση της ταυτοποίησης του πτώματος, όσο και στην αποσαφήνιση των συνθηκών που οδήγησαν στο συμβάν, δεδομένου ότι η σορός βρισκόταν στη θάλασσα για 2-3 μήνες τουλάχιστον.

Υπενθυμίζεται, ότι πρόκειται για έναν λεπτοκαμωμένο άνδρα, ηλικίας κάτω των 40 ετών, με μαύρα μαλλιά και μούσι και με ύψος 1,75. Ο άτυχος άνδρας φορούσε μποτάκια, καρό παντελόνι, t-shirt, πουκάμισο γκρι και φούτερ.