Γιατί η Ντούα Λίπα ήρθε μυστικά στην Ελλάδα – Μαζί και μία σωσίας της

Γιατί η Ντούα Λίπα ήρθε μυστικά στην Ελλάδα – Μαζί και μία σωσίας της

Για την προστασία της τραγουδίστριας και την ασφάλεια της κατά την παραμονή της δόθηκαν πληροφορίες που δεν ήταν 100% σωστές

Η star της ποπ μουσικής, Ντούα Λίπα, που έχει αλβανική καταγωγή και βρετανική υπηκοότητα, έφτασε στην Ελλάδα υπό άκρα μυστικότητα, για να γυρίσει διαφημιστικό

Η Dua Lipa, που μέχρι πρόσφατα διατηρούσε σχέση με τον γιο του Κώστα Γραβά, Ρόμαν, έχει τιμήσει πρόσφατα άλλη μια φορά την Ελλάδα, καθώς στην ταινία «Αργκάιλ» βρίσκεται σε μια σκηνή καταδίωξης σε ελληνικό νησί, σημειώθηκε στην ΕΡΤ.

Η τραγουδίστρια κοσμεί το νέο εξώφυλλο του περιοδικού TIME με τους 100 πιο επιδραστικούς ανθρώπους στον κόσμο.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

Για την προστασία της τραγουδίστριας και την ασφάλεια της κατά την παραμονή της δόθηκαν πληροφορίες γυρισμάτων που δεν ήταν 100% σωστές, μεταξύ αυτών ακόμα και οι διάρκεια των γυρισμάτων, οι τοποθεσίες και οι μέρες παραμονής της παρέμεναν άγνωστες για τους περισσότερους. Αυτό οδήγησε πολλούς θαυμαστές της που υπολόγιζαν ότι ίσως τη συναντούσαν να αναφερθούν στα social media τους για γύρισμα της που θα λάμβανε χώρα στο τέλος της εβδομάδας. Η τραγουδίστρια όμως ετοιμάζεται να φύγει από τη χώρα μας.

Το γύρισμα έγινε, σύμφωνα με πληροφορίες, σε ιδιωτική παραλία, όπου δημιουργήθηκε εξέδρα για ένα διαφημιστικό της Yves Saint Laurent. Στον χώρο υπήρχε και σωσίας της, ενώ σκηνοθέτης ήταν ο Ντάνιελ Κιρστ.

Για όσους θέλουν να απολαύσουν την τραγουδίστρια των physical, love again, new rules και Houdini, ευκαιρία να ακούσουν το νέο της τραγούδι Illusion, το οποίο ανεβαίνει μέρα με τη μέρα στα χτυπήματα σελίδων που φιλοξενούν μουσική και τραγούδια.