Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Η απάντηση του δολοφόνου της συζύγου του για την αλλαγή επωνύμου της Λυδίας

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Η απάντηση του δολοφόνου της συζύγου του για την αλλαγή επωνύμου της Λυδίας

Τι λέει μέσα από τη φυλακή για το γεγονός ότι η κόρη του πήρε το πατρόνυμο της Καρολάιν

Τη δική του απάντηση έδωσε μέσα από τη φυλακή για το γεγονός ότι άλλαξε επίθετο η μικρή Λυδία ο πατέρας της και καθ΄ομολογίαν δολοφόνος της μητέρας της, Καρολάιν, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Όπως έγινε γνωστό σήμερα, η κόρη της Καρολάιν Κράουτς που δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά, άλλαξε κι επίσημα το επώνυμό της και πήρε το πατρικό της μητέρας της, κόβοντας έτσι κάθε δεσμό με τον πατέρα της. Εκείνος, μέσα από τις φυλακές όπου εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και έδωσε τη δική του απάντηση για την εξέλιξη αυτή. «Θέλουμε το καλύτερο για το παιδί μας, έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στη γιαγιά του» είπε, δείχνοντας ότι αποδέχεται πλήρως τις αποφάσεις τόσο της μητέρας της Καρολάιν, όσο και της δικαιοσύνης.

Η μικρή Λυδία τα τελευταία χρόνια ζει στις Φιλιππίνες με τη γιαγιά της και την οικογένεια της θείας της. Η μητέρα της Καρολάιν πήρε την απόφαση αυτή, μετά από τις προσπάθειες που έκαναν οι γονείς του πιλότου να φέρουν σε επαφή τη Λυδία με τον πατέρα της, όποτε την έπαιρναν εκείνοι, χωρίς να το γνωρίζει η Σουζάνα. Μαζί με τον σύζυγό της λοιπόν και έπειτα από συμβουλή ψυχολόγων, αποφάσισαν να απομακρύνουν το παιδί από τον πατέρα του και από την οικογένειά του, φροντίζοντας να του εξασφαλίσουν μια όσο το δυνατόν πιο φυσιολογική ζωή.