Συγκλονιστική μαρτυρία για τον τραγικό θάνατο του αστυνομικού στον Πειραιά – «Πήδηξε στο φορτηγό για να σωθεί και καταπλακώθηκε από τα μπάζα»

Συγκλονιστική μαρτυρία για τον τραγικό θάνατο του αστυνομικού στον Πειραιά – «Πήδηξε στο φορτηγό για να σωθεί και καταπλακώθηκε από τα μπάζα»

Ο άτυχος 31χρονος ήταν εκτός υπηρεσίας και φαίνεται ότι είχε πάει για μεροκάματο στην οικοδομή

Μια τραγωδία σημειώθηκε σήμερα το πρωί στον Πειραιά, στην οδό Νεωρίων, όπου ένας 31χρονος αστυνομικός βρήκε τραγικό θάνατο στη μερική κατάρρευση κτιρίου. Κάτοικος της περιοχής ανέφερε πως ο άτυχος άντρας «πήδηξε στο φορτηγό για να σωθεί και καταπλακώθηκε από τα μπάζα»

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της γυναίκας που είδε το φως της δημοσιότητας, «ακούσαμε έναν θόρυβο, δεν μπορούσα να καταλάβω τι έγινε, νόμιζα ότι ήταν μπάζα που έπεφταν από σωλήνα. Είδα τη σκόνη. Από τις φωνές των ανθρώπων που έλεγαν "καλέστε την αστυνομία" αντιλήφθηκα τι συμβαίνει».

«Όταν καταλάγιασε η σκόνη και βγήκαμε στο μπαλκόνι είδαμε ότι ήταν πολύ σοκαρισμένοι οι εργάτες. Πυροσβεστική, αστυνομία ήρθαν πολύ γρήγορα για να βοηθήσουν. Αυτό που είπαν είναι ότι ο άνδρας που έχασε τη ζωή του πήδηξε στο φορτηγό για να σωθεί και καταπλακώθηκε από τα μπάζα. Ήταν μεγάλη η προσπάθεια να τον βγάλουν, παλεύανε πολύ ώρα», είπε ακόμη.

 

Τρεις ακόμη έχουν τραυματιστεί, ενώ μέχρι στιγμής έχουν σημειωθεί επτά προσαγωγές ατόμων, πέντε εργαζομένων, του εργολάβου και του οδηγού του φορτηγού.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 31χρονος ειδικός φρουρός Αγαθάγγελος Παπαδόπουλος υπηρετούσε στην ομάδα ΔΙΑΣ Νοτιοανατολικής Αττικής και φαίνεται ότι είχε πάει για μεροκάματο στην οικοδομή.