Θύμα επεισοδίου οπαδικής βίας έπεσε 17χρονος στην Πάτρα – Του επιτέθηκαν τέσσερα άτομα

Θύμα επεισοδίου οπαδικής βίας έπεσε 17χρονος στην Πάτρα – Του επιτέθηκαν τέσσερα άτομα

Σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση περί αθλητισμού, εξύβριση και σωματική βλάβη - Οι δράστες αναζητούνται

Ένα σοβαρό επεισόδιο οπαδικής βίας σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στην Πάτρα και θύμα έναν 17χρονο, ο οποίος έζησε έναν εφιάλτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, ο 17χρονος δέχθηκε επίθεση το βράδυ της Κυραικής από τέσσερα άγνωστά του άτομα. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα δήλωσε στους αστυνομικούς ο ανήλικος, γύρω στις 8:00 το βράδυ της Κυριακής 14 Απριλίου έφυγε από το σπίτι του με το μηχανάκι του, ώστε να μεταβεί σε καφετέρια, για να δει τον αγώνα ΑΕΚ – Άρης, φορώντας την μπλούζα της αγαπημένης του ομάδας.

Όταν σταμάτησε σε ένα φανάρι, όπως δήλωσε ο ίδιος, τον προσέγγισαν τέσσερα άγνωστα προς αυτόν άτομα, που φορούσαν μαύρα ρούχα. Τον ρώτησαν «τι ομάδα είσαι;» και μετά τον κύκλωσαν. Δύο εξ’ αυτών, σύμφωνα με τις πληροφορίες του pelop.gr τον χτύπησαν στο πρόσωπο, του έβγαλαν την μπλούζα και έφυγαν κατευθυνόμενα προς άγνωστη κατεύθυνση. Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην Ασφάλεια Πατρών, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση περί αθλητισμού και εξύβριση όπως και για σωματική βλάβη. Οι τέσσερις δράστες αναζητούνται στο πλαίσιο του αυτοφώρου.