Φρίκη στον Πειραιά: Συνελήφθη 30χρονος για σεξουαλική κακοποίηση της 5χρονης κόρης του

Φρίκη στον Πειραιά: Συνελήφθη 30χρονος για σεξουαλική κακοποίηση της 5χρονης κόρης του

Διενεργήθηκε ιατροδικαστική εξέταση και λήψη DNA, ενώ κατασχέθηκε και το εσώρουχο του παιδιού και από τις εξετάσεις επιβεβαιώθηκε η κακοποίηση

Ένας 30χρονος συνελήφθη και κατηγορείται για τη σεξουαλική κακοποίηση της 5χρονης κόρης του στην περιοχή του Πειραιά.

Όλα αποκαλύφθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου 13 Απριλίου, όταν το κοριτσάκι παραπονέθηκε στη γιαγιά του, ότι πονούσε και εκείνη είπε στη μητέρα του παιδιού να το πάει αμέσως στο νοσοκομείο. Όπως είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η γιαγιά, η οποία εργάζεται κι εκείνη σε νοσοκομείο, το κοριτσάκι έπαιρνε μια αντιβίωση. «Μόλις μου είπε ότι πονούσε, φοβήθηκα και είπα στην κόρη μου να το πάει στο νοσοκομείο, γιατί είτε θα της έκανε κάτι η αντιβίωση, είτε θα είναι κάτι άλλο πιο σοβαρό», είπε η γιαγιά.

Η μητέρα πήγε το παιδί στο νοσοκομείο κι εκεί οι γιατροί άρχισαν να του κάνουν ερωτήσεις. Τότε το παιδί, φαίνεται να τους αποκάλυψε, ότι την παρενόχλησε ο πατέρας της το προηγούμενο βράδυ. Αμέσως ενεργοποιήθηκε το πρωτόκολλο για την κακοποίηση και ενημερώθηκε το Κέντρο της Άμεσης Δράσης, αλλά και η Υπηρεσία Προστασίας Ανηλίκων, η οποία επιλήφθηκε της προανάκρισης. Παραγγέλθηκε επίσης ιατροδικαστική εξέταση και λήψη DNA, ενώ κατασχέθηκε και το εσώρουχο του παιδιού. Από τις εξετάσεις που έγιναν, επιβεβαιώθηκε η κακοποίηση.

Ο πατέρας αρχικά προσήχθη από την αστυνομία και το βράδυ του Σαββάτου η προσαγωγή έγινε σύλληψη. Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε το κινητό του τηλέφωνο. Όπως είπε η γιαγιά του παιδιού, δεν της είχε περάσει ποτέ από το μυαλό, ότι ο γαμπρός της θα έκανε κάτι τόσο αρρωστημένο. «Δεν πήγαινε ο νους μου καθόλου. Το παιδί τις τελευταίες μέρες ήταν λίγο μαζεμένο. Τώρα το παρακολουθεί ψυχολόγος, έχει ξαναβρεί το χαμόγελό του. Νομίζω ότι έγινε μόνο μια φορά και το προλάβαμε στην αρχή», κατέληξε.