Τρεις συλλήψεις και τέσσερις δικογραφίες για ενδοοικογενειακή βία σε Πάτρα, στο Αγρίνιο και στο Μεσολόγγι

Τρεις συλλήψεις και τέσσερις δικογραφίες για ενδοοικογενειακή βία σε Πάτρα, στο Αγρίνιο και στο Μεσολόγγι

Όλοι οδηγήθηκαν στους κατά τόπους εισαγγελείς

Σε τρεις συλλήψεις για ενδοοικογενειακή βία προχώρησε η Αστυνομία, στην Πάτρα, στο Αγρίνιο και στο Μεσολόγγι και παράλληλα σχημάτισε τέσσερις δικογραφίες για το ίδιο αδίκημα.

Στην Πάτρα, συνελήφθη ένας άνδρας, διότι η σύντροφός του υπέβαλλε καταγγελία σε βάρος του ότι την χτύπησε με πιάτα στο κεφάλι, προκαλώντας της σωματικές βλάβες.

Επίσης, συνελήφθη ένας ακόμη άνδρας, έπειτα από καταγγελία που υπέβαλλε ο γιος του για ενδοοικογενειακή απειλή.

Παράλληλα, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα, τον οποίο κατήγγειλε η πρώην σύζυγός του για πρόκληση ενδοοικογενειακής σωματικής βίας σε βάρος του ανήλικου παιδιού τους.

Ακόμη, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα, τον οποίο κατήγγειλε η εν διαστάσει σύζυγός του για εξύβριση και απειλή.

Επίσης, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα, τον οποίο κατήγγειλε η σύντροφός του ότι απέστειλε μηνύματα και προσέβαλε τη γενετήσια αξιοπρέπειά της, αναφέρθηκε στο ΑΠΕ ΜΠΕ.

Στο Αγρίνιο, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα, τον οποίο κατήγγειλε η κόρη του, αναφέροντας ότι προχθές το απόγευμα στο Αγρίνιο, της έσπασε με ξύλο δύο δάχτυλα του δεξιού χεριού της, ενώ επιπλέον την απείλησε.

Τέλος, στο Μεσολόγγι συνελήφθη ένας άνδρας, έπειτα από καταγγελία που υπέβαλε σε βάρος του η ανιψιά του, αναφέροντας ότι την χτύπησε με κλωτσιά.

Όλοι οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους κατά τόπους εισαγγελείς.