Απατεώνας είπε ψέματα σε παπά ότι πέθανε η γυναίκα του – Του έδειξε και κηδειόσημο

Απατεώνας είπε ψέματα σε παπά ότι πέθανε η γυναίκα του – Του έδειξε και κηδειόσημο

Είχε καταφέρει να αποσπάσει ποσά που υπερβαίνουν συνολικά τις 6.000 ευρώ

Μια απίστευτη υπόθεση από την Κρήτη είδε το φως της δημοσιότητας με «πρωταγωνιστή »έναν 42χρονο από τον Μεσσαρά, ο οποίος είχες κάνει… συνήθεια να απευθύνεται σε ιερείς, παίρνοντάς τους χρήματα, χρησιμοποιώντας δικαιολογίες περί προβλημάτων υγείας, καθώς και οικογενειακών ζητημάτων.

Το «κουβάρι» της υπόθεσης της δράσης του 42χρονου άρχισε να ξετυλίγεται όταν ιερέας από γειτονικό νομό κατήγγειλε στην αστυνομία ότι τους τελευταίους τρεις μήνες, ο 42χρονος είχε καταφέρει να αποσπάσει ποσά που υπερβαίνουν συνολικά τις 6.000 ευρώ.

Αστυνομικοί από το αστυνομικό τμήμα Φαιστού, στο πλαίσιο διερεύνησης της καταγγελίας, μετέβησαν στο σπίτι του 42χρονου όπου, σύμφωνα με το Cretalive, σε έρευνα κατά την οποία διενήργησαν εντόπισαν μια ξιφολόγχη, η οποία τον…έστειλε στο κρατητήριο.

Παράλληλα κατασχέθηκε το κινητό του τηλέφωνο αλλά και ένα μπλοκ αποδείξεων, τις οποίες ο άνδρας εικάζεται ότι «έκοβε» ως αποδεικτικό για τα χρήματα που λάμβανε. Στο κινητό του τηλέφωνο βρέθηκαν δεκάδες τηλέφωνα ιερέων, εντός κι εκτός Κρήτης, ακόμη κι από το Άγιον Όρος και τη Μονή Πετράκη.

Ωστόσο φαίνεται ότι η φαντασία του άνδρα «κάλπαζε» κι έτσι προκειμένου το αίτημά του για χρήματα να γίνει πιστευτό, δε δίστασε, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, να εκτυπώσει … κηδειόχαρτο για την γυναίκα του, το οποίο απέστειλε σε ιερέα εκτός Κρήτης, προκειμένου να ζητήσει χρήματα για την κηδεία.

Μόνο που η γυναίκα του 42χρονου ζει και βασιλεύει! Στο πλαίσιο της έρευνας για την υπόθεση, στο «μικροσκόπιο» των αρχών μπαίνει και η συγκεκριμένη πράξη που φέρεται να έχει προβεί ο 42χρονος.