Αστυνομικός καταγγέλλει ότι ζει έναν εφιάλτη – Έπεσε θύμα stalker δόκιμης υπαστυνόμου

Αστυνομικός καταγγέλλει ότι ζει έναν εφιάλτη – Έπεσε θύμα stalker δόκιμης υπαστυνόμου

Ο ένστολος υποστηρίζει ότι η νεαρή αξιωματικός τον βιντεοσκοπούσε και τον φωτογράφιζε εν αγνοία του, ενώ όταν την απέρριψε, άρχισε να διαδίδει ότι είναι κακοποιητικός

Έναν εφιάλτη καταγγέλλει ότι ζει ένας αστυνομικός, καθώς δέχεται ερωτικές παρενοχλήσεις από δόκιμη υπαστυνόμο και κινδυνεύει να αποταχθεί.

«Είναι έκφραση διαστροφής. Σαν σε ταινίες, που τις βλέπουμε, αλλά δεν πίστευα ποτέ ότι θα ζήσω κάτι τέτοιο. Επέλεξα να εμφανιστώ στην τηλεόραση, γιατί εκτός από τις απειλές για την καριέρα μου, δεχόμουν και δέχομαι απειλές για τη ζωή μου», δηλώνει ο αστυνομικός στην κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο καταγγέλλων είναι γνωστός για τις επιτυχίες του στο Σώμα και όπως λέει, αφού απέρριψε τις προτάσεις της δόκιμης υπαστυνόμου, εκείνη φέρεται να τον κατήγγειλε για κακοποίηση και λίγο έλειψε να αποταχθεί από το Σώμα.

«Με είχε προσεγγίσει σε φιλικό πλαίσιο, προκειμένου να μου εκδηλώσει διάφορα προσωπικά προβλήματα, που είχε μέσω του επαγγελματικού μας κύκλου. Η συμπεριφορά της ήταν κάτι εντελώς αντίθετο με αυτό που μετά διαπιστώθηκε. Επί ένα χρόνο, με αποδείξεις τις οποίες παραδέχθηκαν και εμπλεκόμενοι, βρισκόμουν υπό πλαίσιο stalking», καταγγέλλει και προσθέτει: «Παρακολούθηση από την ίδια, τόσο στην προσωπική μου ζωή, όσο και μέσω ίντερνετ σε διάφορες διαδικτυακές πλατφόρμες. Πάρα πολλά περιστατικά τα οποία είχαν λάβει χώρα και εντός υπηρεσίας και εκτός, τα οποία έδειχναν, ο καθένας τι χαρακτήρα διατηρεί και πώς συμπεριφέρεται και τα περί εμμονής που έχουν αναφερθεί».

Όπως αναφέρει ο αστυνομικός «εντός του κύκλου μου εν ώρα υπηρεσίας, ενώ επρόκειτο να ελέγξω -ας το πούμε έτσι- κάποιους δοκίμους, η συγκεκριμένη παρουσία άλλων συναδέλφων και δοκίμων προέβη σε άσχημες χειρονομίες ενώιον όλων και μάλιστα καθόταν και μιλούσε για μένα άσχημα, "ααα ήρθε ο @@@" και άλλους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Καταλαβαίνετε ότι αυτό δεν είναι κάτι το φυσιολογικό». Όλα όπως λέει, συνέβαιναν στην υπηρεσία, κάτι που τον έφερνε σε δύσκολη θέση. «Δεν είχε έρθει να με προσεγγίσει στην οικεία μου, αλλά στην υπηρεσία μου. Δεν έβρισκα κάτι το μεπτό. Μετέπειτα βέβαια, που ξεκίνησα να βλέπω και να μου παραδέχεται για διάφορες βιντεοσκοπήσεις μου, παράνομα, χωρίς τη θέλησή μου, ηχογραφήσεις, ακόμη και φωτογραφίες, ακόμη και εν ώρα υπηρεσίας που δεν το καταλάβαινα, τα κρατούσε η ίδια και όπως μου είχαν παραδεχθεί διάφοροι φίλοι της, απλά την ικανοποιούσε, λέει, να με βλέπει, να με ακούει, γιατί δεν πίστευε, ότι μπορούσε να έχει με μένα κάτι παραπέρα».

Ερωτηθείς αν τον προσέγγισε ερωτικά, υποστήριξε ότι «προσπαθούσα να απωθήσω οτιδήποτε παραπέρα, ωστόσο αυτό ήταν η αρχή του κακού. Της είχα αναφέρει, επειδή ήμουν λίγο καιρό στην υπηρεσία αυτή, ότι θα προτιμούσα μέχρι να φύγω, να μην διαδίδεται οτιδήποτε έξω, που θα μπορούσε να λειτουργήσει αρνητικά και για τους δύο. Βέβαια αυτό είχε ήδη αρχίσει να διαδίδεται μέσω του κύκλου της, ότι είχαμε σχέση, ενώ κάτι τέτοιο δεν υπήρχε εκείνη την εποχή. Η ίδια άρχισε να διαδίδει μετά διάφορα συκοφαντικά για μένα, φθάνοντας στο σημείο να πει για μένα, ότι ήμουν κακοποιητικός».