Σοκ με δύο βίντεο ντοκουμέντα από άγριο ξύλο μεταξύ ανηλίκων στα Χανιά

Σοκ με δύο βίντεο ντοκουμέντα από άγριο ξύλο μεταξύ ανηλίκων στα Χανιά

Εντύπωση προκαλεί ότι ενώ και στις δύο περιπτώσεις παρίστανται και άλλα άτομα, κανένα δεν παρεμβαίνει

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά βίας μεταξύ μαθητών στα Χανιά, όπου στην δημοσιότητα ήρθαν δύο βίντεο ντοκουμέντα με συμπλοκή μεταξύ ανήλικων αγοριών στην οδό Χάληδων στο ένα βίντεο και άγριο ξύλο μεταξύ κοριτσιών στο Ενετικό Λιμάνι.

Στο πρώτο βίντεο που προέβαλε το zarpanews.gr, καταγράφεται ο άγριος ξυλοδαρμός μεταξύ ανηλίκων, με τον έναν εκ των δύο να έχει πέσει στο έδαφος, ενώ η παρέα παρακολουθεί. «Βγάζει αίμα, έλα, στοπ!» ακούγεται χαρακτηριστικά μία φωνή στο τέλος. Εντύπωση προκαλεί, ότι ενώ στο σημείο βρίσκονταικι άλλα άτομα, αρκούνται στο να παρακολουθούν και να καταγράφουν στα κινητά τους τηλέφωνα τη συμπλοκή, χωρίς να παρεμβαίνει κανείς.

«Θα τη σκοτώσω»

Στο δεύτερο βίντεο το οποίο επίσης προέβαλε το zarpanews.gr και είναι ακόμα πιο σοκαριστικό, καταγράφεται άγριος ξυλοδαρμός μεταξύ κοριτσιών αυτή τη φορά. Κλωτσιές, μπουνιές και μαλλιοτραβήγματα, εξελίσσονται σε κοινή θέα στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων με πρωταγωνίστριες ανήλικες μαθήτριες, ενώ η παρέα βιντεοσκοπεί το «θέαμα», το οποίο στη συνέχεια διανέμεται μέσω των κοινωνικών δικτύων.

Μάλιστα, το ένα από τα κορίτσια επιτίθεται και στο αγόρι που προσπαθεί να τις χωρίσει, με εκείνον να μην χειροδικεί σε βάρος της, αλλά να απειλεί ότι θα την σκοτώσει.