Θρίλερ στην Ηλιούπολη με τον εντοπισμό δύο νεκρών σε διαμέρισμα – Το επικρατέστερο σενάριο που εξετάζει η Αστυνομία

Θρίλερ στην Ηλιούπολη με τον εντοπισμό δύο νεκρών σε διαμέρισμα – Το επικρατέστερο σενάριο που εξετάζει η Αστυνομία

Οι γείτονες έκαναν λόγο για συχνούς καβγάδες μεταξύ της μητέρας και του γιου της

Ένα θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη μετά τον εντοπισμό των δύο νεκρών στο διαμέρισμα της οδού Θερμοπυλών στην Ηλιούπολη. Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζονται, αν και υπάρχουν ενδείξεις για οικογενειακή τραγωδία.

Τα τελευταία στοιχεία δείχνουν ότι ο 36χρονος άφησε την τελευταία του πνοή μετά τη μητέρα του, ενώ τα τραύματα που έφερε ο ίδιος στην γνάθο και το μάγουλο, συνηγορούν στο ότι δεν κατέληξε ακαριαία.

Την ίδια ώρα, οι Αρχές εντόπισαν ίχνη αίματος από το σημείο που βρέθηκε η καραμπίνα, έως το κρεβάτι που κατέληξε.

Όλα τα παραπάνω οδηγούν την Αστυνομία να θεωρεί ως επικρατέστερο σενάριο τη δολοφονία της μητέρας από τον γιο και στη συνέχεια τον θανάσιμο αυτοτραυματισμό του 36χρονου.

Κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν ότι είχαν να δουν τη μητέρα και τον γιο αρκετές ημέρες στη γειτονιά. Άλλος κάτοικος της περιοχής κάνει λόγο για τρεις εκκωφαντικούς θορύβους που έμοιαζαν με πυροβολισμούς και ακούστηκαν το βράδυ της προηγούμενης Πέμπτης από το σπίτι του εγκλήματος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Mega.

Το Τμήμα Ανθρωποκτονιών που έχει αναλάβει την υπόθεση στρέφει τις έρευνες τόσο στην καραμπίνα που βρέθηκε εντός του διαμερίσματος, ενώ θα εξεταστούν και τα κινητά τηλέφωνα της μητέρας και του γιου, ούτως ώστε να ανιχνευθούν κρίσιμα στοιχεία, ενώ συλλέγονται μαρτυρίες από τους γείτονες, οι οποίοι έκαναν λόγο για συχνούς καβγάδες μεταξύ των δύο.

Σημειώνεται πως τις Αρχές ειδοποίησε η γιαγιά της οικογένειας, η οποία διαμένει στην ίδια πολυκατοικία, εξαιτίας της δυσοσμίας.