Συνελήφθη στη Γορτυνία Αρκαδίας 53χρονος που απειλούσε τη σύντροφό του

Συνελήφθη στη Γορτυνία Αρκαδίας 53χρονος που απειλούσε τη σύντροφό του

Ο συλληφθείς ταξίδεψε από την Αθήνα προκειμένου να την βρει, όπως τις είχε πει

Συνελήφθη χθες σε τοπική κοινότητα του Δήμου Γορτυνίας Αρκαδίας από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας 53χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου είχε σχηματιστεί δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, χθες το Αστυνομικό Τμήμα Γορτυνίας ενημερώθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Αμπελοκήπων, για την αναζήτηση και σύλληψη 53χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου είχε σχηματιστεί δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας κατά της πρώην συντρόφου του. Συγκεκριμένα, η παθούσα κατήγγειλε, ότι χθες επρόκειτο να μεταβεί σε τοπική κοινότητα του Δήμου Γορτυνίας, προκειμένου να διαμείνει για λίγες ημέρες, δεχόμενη όμως απειλές από τον 53χρονο, ότι θα ταξιδέψει οδικώς από την Αθήνα, προκειμένου να τη βρει, προκαλώντας της τρόμο και ανησυχία.

Άμεσα από την Διεύθυνση Αστυνομίας Αρκαδίας αναπτύχθηκαν αστυνομικές δυνάμεις σε κομβικά σημεία, προκειμένου αυτός να εντοπιστεί και να συλληφθεί, ενώ ταυτόχρονα υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία με την καταγγέλλουσα και της συστήθηκε να μην μεταβεί στον αρχικό προορισμό της αλλά σε αλλο, όπου και εδρεύει το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα Γορτυνίας, για την ασφάλειας της.

Με μέριμνα του Αστυνομικού Τμήματος Γορτυνίας εξασφαλίστηκε ετερος χώρος διαμονής της, όπου και διέμεινε προσωρινά, ενώ χθες το βράδυ ο 53χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας.