Συγκλονίζει ο πατέρας της 28χρονης Κυριακής Γρίβα – «Έχουμε πολλούς αστυνομικούς δίπλα στην νεκροφόρα, αλλά…»

Συγκλονίζει ο πατέρας της 28χρονης Κυριακής Γρίβα – «Έχουμε πολλούς αστυνομικούς δίπλα στην νεκροφόρα, αλλά…»

«Τίποτα δεν θα είχε γίνει από όλα αυτά, αν μπορούσαν να την συνοδεύσουν στο σπίτι εκείνο το βράδυ. Να την πάνε στο σπίτι της, όπως τώρα την συνοδεύουν στο τελευταίο της όμως, σπίτι»

Σοκαρισμένο παραμένει το πανελλήνιο από την αποτρόπαιη δολοφονία της 28χρονης Κυριακής Γρίβα από τον 39χρονο πρώην σύντροφό της έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

Την ώρα που τα ερωτήματα για τα εγκληματικά λάθη και τις παραλείψεις των αστυνομικών, στους οποίους κατέφυγε η κοπέλα για βοήθεια και κατέληξε νεκρή, παραμένουν αναπάντητα, τελέστηκε σήμερα η κηδεία της 28χρονης, με τον πατέρα της να ξεσπά μιλώντας στην εκπομπή Live News: «Πήρα να σας πω, που είμαι τώρα. Είμαι πίσω από την νεκροφόρα και συνοδεύω την κορούλα μου. Είναι πανέμορφη! Την έντυσα νυφούλα σήμερα. Είναι τόσο μα τόσο όμορφη, δεν καταλαβαίνετε! Κουκλάρα ! Το κοριτσάκι μου ντυμένο στα λευκά! Ξέρετε, σήμερα συνειδητοποίησα, ότι υπάρχουν τελικά πάρα πολλοί αστυνομικοί», είπε αρχικά ο πατέρας της Κυριακής Γρίβα.

Παράλληλα, τόνισε: «Έχουμε πολλούς αστυνομικούς δίπλα στην νεκροφόρα, αλλά αν ήταν ένας δίπλα της την Δευτέρα το βράδυ, σήμερα δεν θα πήγαινα για να της ρίξω χώμα. Σήμερα μπόρεσαν να συνοδεύσουν την Κούλα μου… Αλήθεια λέω! Είναι πάρα πολλοί οι αστυνομικοί εδώ! Αλήθεια, τίποτα δεν θα είχε γίνει από όλα αυτά, αν μπορούσαν να την συνοδεύσουν στο σπίτι εκείνο το βράδυ. Να την πάνε στο σπίτι της, όπως τώρα την συνοδεύουν στο τελευταίο της όμως, σπίτι».

Και κατέληξε ο πατέρας της Κυριακής λέγοντας: «Η κόρη μου τελικά υπάρχει για την αστυνομία; Δεν έχω καταλάβει. Τρεις ημέρες μετά, κανείς δεν με έχει πάρει τηλέφωνο από την αστυνομία, για να μου πει, ότι το παιδί μου δολοφονήθηκε. Με κάλεσε μόνο ένας αστυνομικός Σκούρας, για να μου πει, ότι όλα έγιναν πολύ γρήγορα και η αστυνομία δεν πρόλαβε να κάνει κάτι».