Μανώλης Σφακιανάκης: «Προτιμώ να φύγω παρά να κάνω κολοτούμπες και να ψήνω το μπιφτέκι αλλιώς»

Μανώλης Σφακιανάκης: «Προτιμώ να φύγω παρά να κάνω κολοτούμπες και να ψήνω το μπιφτέκι αλλιώς»

Το πρώτο του μήνυμα μετά τη διαγραφή του από την παράταξη του περιφερειάρχη Αττικής Νίκου Χαρδαλιά

Στην πρώτη του απάντηση μετά τη διαγραφή του από τον συνδυασμό «Αττική Μπροστά» και τον Νίκο Χαρδαλιά προχώρησε με βίντεο που ανήρτησε στα social media ο Μανώλης Σφακιανάκης.

«Μας αρέσουν τα challenges, είμαστε Υδροχόοι, γεννημένοι για να ξαναγεννιόμαστε από τις στάχτες μας. Το έχω κάνει πολλές φορές στη ζωή μου. Η άποψη μου ήταν και είναι μία χρόνια τώρα. Όταν σε μια σχέση υπάρχει χωρισμός και μετά υπάρχει το πικάρισμα και ο αντιπερισπασμός μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, τα αποτελέσματα δεν είναι καλά» λέει σε αυτό ο πρώην διοικητής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Και συμπληρώνει: «Όταν δύο άνθρωποι έχετε μία σχέση και χωρίζετε, όταν γράφει ο ένας κι ο άλλος στα κοινωνικά δίκτυα "περνάω καλά", αυτός που δεν περνάει καλά έχει θέμα. Κι όταν είναι ψυχικά άρρωστος, κάνει πράγματα που δεν πρέπει».

«Καταδικάζω τον φόνο της Κυριακής, καταδικάζω την Ελληνική Αστυνομία, είμαι ενάντια στους φονιάδες και τους δολοφόνους, όμως είμαι υπέρ της αλήθειας κι αυτό είναι μια αλήθεια, όσο κι πειράζει κάποιους» προσθέτει. Τέλος, ο κ. Σφακιανάκης ανέφερε, ότι δέχτηκε τηλεφώνημα από τον Νίκο Χαρδαλιά, κατά το οποίο του μετέφερε, ότι βρίσκεται πλέον εκτός ομάδας, με τον ίδιο να το δέχεται. «Είμαστε πλέον ανεξάρτητοι στην Περιφέρεια και προτιμώ να φύγω από την ομάδα Χαρδαλιά, παρά να κάνω κολοτούμπες και να ψήνω το μπιφτέκι αλλιώς» είπε κλείνοντας.

@sfakman888Συνεχιζω ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ στην περιφερεια Αττικης 🏃🏾 Τα καλυτεεα ερχονται 🧢😍♬ πρωτότυπος ήχος - Manos Sfakianakis