Θανατηφόρο τροχαίο στη Βέροια: «Ένιωσα μια ζαλάδα.… δεν πρόλαβα να κάνω τίποτα… χάθηκα τελείως, λιποθύμησα» – Τι λέει ο οδηγός που έπεσε σε στάση λεωφορείου και σκότωσε δύο γυναίκες

Θανατηφόρο τροχαίο στη Βέροια: «Ένιωσα μια ζαλάδα.… δεν πρόλαβα να κάνω τίποτα… χάθηκα τελείως, λιποθύμησα» – Τι λέει ο οδηγός που έπεσε σε στάση λεωφορείου και σκότωσε δύο γυναίκες

«Όταν είδα το κοριτσάκι κάτω πέθανα»

«Όταν είδα το κοριτσάκι εκεί κάτω μετά πέθανα, δεν υπάρχουν λόγια…» λέει ο οδηγός του αυτοκινήτου, που έπεσε σε στάση λεωφορείου στη Βέροια, σκοτώνοντας μια 21χρονη και μια 68χρονη.

«Γυρνούσα προς τη Νάουσα και εκεί στην Πατρίδα κάπου, ένιωσα μια ζαλάδα. Πρόλαβα να σκεφτώ να σταματήσω δεξιά στο γήπεδο… δεν πρόλαβα να κάνω τίποτα… χάθηκα τελείως, λιποθύμησα και ξύπνησα μόνο αφού έφτασα απέναντι στη στάση» δηλώνει ο οδηγός στον Alpha και ζητά «χίλια συγγνώμη» από τις οικογένειες των δύο γυναικών που έχασαν τη ζωή τους στο τροχαίο.

Όπως είπε, τον βοήθησαν να βγει από το αυτοκίνητο και μετά αντίκρυσε την 21χρονη φοιτήτρια να κείτεται στο έδαφος. «Όταν είδα το κοριτσάκι εκεί κάτω μετά πέθανα, δεν υπάρχουν λόγια…» είπε καταβεβλημένος από το σοκ.

«Ο θεός να τους δίνει δύναμη, ότι και να πω εγώ δεν… μακάρι να μπορούσα να κάνω το ο,τιδήποτε» είπε αναφερόμενος στις οικογένειες των θυμάτων.

«Έτρεχε πάρα πολύ» λέει ο οδηγός του λεωφορείου

Στον Αlpha μίλησε και ο οδηγός του λεωφορείου που επρόκειτο να επιβιβαστούν οι δυο άτυχες γυναίκες. «Καθώς πλησίαζα, ξαφνικά βλέπω το αυτοκίνητο από απέναντι να χτυπάει τις δύο γυναίκες και λέω “τι γίνεται;” έχω πάθει ένα σοκ.

Κατέβηκα να ψάξω τη δεύτερη γυναίκα, πήγαινα γύρω-γύρω από τη στάση, δεν μπορούσα να την βρω και έλεγα τι έγινε, μήπως ήταν μια γυναίκα και δεν είδα καλά;» είπε ο οδηγός του λεωφορείου.

Υποστήριξε ότι εάν το λεωφορείο έφτανε πέντε δευτερόλεπτα νωρίτερα δεν θα είχε συμβεί αυτό το μοιραίο τροχαίο στη Βέροια. «Έτρεχε πάρα πολύ, χτύπησε με πολλή δύναμη» κατέληξε.