Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: «Έπεσε πάνω της και άρχισε να τη μαχαιρώνει, αιφνιδιάστηκα»

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: «Έπεσε πάνω της και άρχισε να τη μαχαιρώνει, αιφνιδιάστηκα»

Τι κατέθεσε ο φίλος της 28χρονης που τη συνόδευε στο ΑστυνομικόΤμήμα

Τα τελευταία λεπτά της 28χρονης που μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου από τον πρώην σύντροφό της έξω από το ΑστυνομικόΤμήμα Αγίων Αναργύρων περιέγραψε ο φίλος της, που τη συνόδευσε μέχρι το τμήμα το βράδυ της δολοφονίας της.

Όπως φέρεται να κατέθεσε ο φίλος της, ήταν μαζί με την 28χρονη, όταν ο σύντροφός της τής επιτέθηκε: «Όταν κατεβήκαμε κάτω στον δρόμο, πήρε το 100 τηλέφωνο και έλεγε για το περιστατικό, δηλαδή ότι ο πρώην φίλος της είναι έξω από το σπίτι και το σημείο που βρισκόμασταν ακριβώς. Όταν φτάσαμε σε ένα σημείο, ένας άνδρας έπεσε με μεγάλη δύναμη πάνω της και άρχισε να τη χτυπάει με το μαχαίρι. Εγώ αιφνιδιάστηκα και ξεκίνησα να φωνάζω. Μετά θυμάμαι έναν αστυνομικό που ήρθε και κλώτσησε το χέρι του για να μην κρατάει το μαχαίρι».

Αναφερόμενος σε όσα διαδραματίστηκαν μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα, όπου το θύμα πήγε να ζητήσει βοήθεια, ο 37χρονος ανέφερε: «Μόλις βγήκε από το γραφείο η Κυριακή, μου είπε ότι της είπαν οι αστυνομικοί να κάνει μήνυση, όμως αυτή δεν ήθελε και θα έπαιρνε τηλέφωνο το 100, για να τη συνοδεύσουν αστυνομικοί στο σπίτι της. Όσο βρισκόταν στο γραφείο του αξιωματικού υπηρεσίας, όπου μιλούσε με κάποιες γυναίκες αστυνομικούς, εγώ δεν άκουσα όλη τη συζήτηση, αλλά κατάλαβα, ότι οι αστυνομικοί την προέτρεπαν να κάνει μήνυση, αλλά η 28χρονη έλεγε, ότι δεν τον φοβάται και δεν ήθελε να κάνει μήνυση».