Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Η συνομιλία της 28χρονης με την Άμεση Δράση

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Η συνομιλία της 28χρονης με την Άμεση Δράση

Η αστυνομικός που απάντησε στην κλήση άκουσε τις κραυγές του θύματος την ώρα της επίθεσης

Σοκ έχει προκαλέσει η νέα γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους και μάλιστα έξω από το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, όπου είχε πάει η άτυχη 28χρονη, για να καταγγείλει τον 39χρονο πρώην σύντροφό της, ο οποίος την δολοφόνησε.

H κοπέλα μαζί με έναν φίλο της είχε πάει στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων, αφού είδε τον 39χρονο να την περιμένει έξω από το σπίτι της και φοβήθηκε. Η 28χρονη περιέγραψε στην αξιωματικό υπηρεσίας το κακοποιητικό παρελθόν με τον 39χρονο και ότι τον είδε έξω από το σπίτι της, αλλά δεν ήθελε να προχωρήσει σε μήνυση. Η αξιωματικός υπηρεσίας φέρεται να προφέρθηκε να επικοινωνήσει η ίδια με την Άμεση Δράση, προκειμένου να μεταβεί στο Αστυνομικό Τμήμα περιπολικό της και να πάει την κοπέλα στο σπίτι της, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα είπε πως θα τηλεφωνήσει εκείνη στο 100.

Αν τηλεφωνούσε η αξιωματικός υπηρεσίας, θα άνοιγε η επονομαζόμενη κάρτα στην Άμεση Δράση και πιθανόν να ερχόταν πιο γρήγορα το περιπολικό. Μόλις βγήκαν από το Αστυνομικό Τμήμα, ο φίλος της 28χρονης που την συνόδευε, απομακρύνθηκε και η κοπέλα τηλεφώνησε στην Άμεσο Δράση και ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Θύμα: Θέλω περιπολικό

Αστυνομία: Πού θέλετε να μεταβεί;

Θύμα: Στο σπίτι μου. Θα πάω εκεί με Ι.Χ. φίλου μου

Αστυνομία: Που είναι η διεύθυνση, σε ποια ώρα θα είστε εκεί;

Εκείνη τη στιγμή ακούγονται φωνές από την επίθεση, καθώς ενώ η 28χρονη μιλούσε μετο τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης, της επιτέθηκε από πίσω ο 39χρονος, ο οποίος είχε στήσει καρτέρι θανάτου και την κατακρεούργησε.