Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Μαρτυρία σοκ – «Η κοπέλα φώναζε “με κυνηγάει να με σκοτώσει”»

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Μαρτυρία σοκ – «Η κοπέλα φώναζε “με κυνηγάει να με σκοτώσει”»

Η 28χρονη αρνήθηκε να υποβάλει μήνυση, γιατί όπως είπε και το 2020 είχε μηνύσει τον 39χρονο για βιασμό και βιαιοπραγία χωρίς να γίνει τίποτα

Σοκάρει η μαρτυρία αυτόπτη στην δολοφονία της 28χρονης έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων, ο οποίος περιέγραψε τις απελπισμένες εκκλήσεις της κοπέλας για βοήθεια.

«Η κοπέλα φώναζε ότι "δέχομαι απειλές για τη ζωή μου…’’. Και πάει και τρέχει με το μηχανάκι και την καρφώνει με το μαχαίρι στην πλάτη» λέει ο μάρτυραςστον Alpha. Σε ερώτηση αν αντέδρασε κανείς, ο αυτόπτης μάρτυρας απάντησε: «Όχι. Αυτός έλεγε "θα σε σκοτώσω". Το μαχαίρι είδα και τα καρφώματα». Το βίαιο παρελθόν ωστόσο του δράστη, ήταν γνωστό ακόμη και στις Αρχές, καθώς η άτυχη κοπέλα είχε υποβάλει μήνυση σε βάρος του το 2020 για βιαιοπραγία και βιασμό.

Αυτός ήταν και ο λόγος που χθες, αν και οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αγίων Αναργύρων που απευθύνθηκε, της πρότειναν να υποβάλει μήνυση κατά του δράστη, ώστε να ενεργοποιηθεί η διαδικασία του αυτοφώρου, αυτή αρνήθηκε, λέγοντας χαρακτηριστικά πως φοβάται, καθώς το 2020 που το είχε κάνει, δε βγήκε τίποτα και ο δράστης κυκλοφορούσε ελεύθερος. Το μόνο που ζήτησε, ήταν ένα περιπολικό να τη μεταφέρει στο σπίτι της, καθώς φοβόταν, πως ο 39χρονος θα την περίμενε έξω από το σπίτι της.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν, πως οι δυο αστυνομικοί που είχαν βάρδια εκείνη την ώρα, της πρότειναν να περιμένει να μεταβεί περιπολικό της Άμεσης Δράσης, καθώς εκείνη την ώρα περιπολικό διαθέσιμο δεν υπήρχε στο Αστυνομικό Τμήμα. Η νεαρή κοπέλα απάντησε, πως θα καλέσει η ίδια το 100 και αποχώρησε μαζί με έναν φίλο της, που τη συνόδευε. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 28χρονη αποχώρησε και τηλεφώνησε η ίδια. Κατά τη διάρκεια του τηλεφωνήματος δέχτηκε τη δολοφονική επίθεση του πρώην συντρόφου της, ο οποίος είχε στήσει καρτέρι λίγα μέτρα μακριά από το Αστυνομικό Τμήμα.