Τραγωδία στην Καλλιθέα: Σοκάρει βίντεο από την στιγμή του θανατηφόρου τροχαίου

Τραγωδία στην Καλλιθέα: Σοκάρει βίντεο από την στιγμή του θανατηφόρου τροχαίου

Νεκρή είναι η 44χρονη οδηγός της μοτοσικλέτας και σοβαρά τραυματισμένες η 43χρονη συνεπιβάτης της και η 77χρονη πεζή που διέσχιζε το οδόστρωμα

Σοβαρό τροχαίο με μία 44χρονη νεκρή και δύο ακόμη γυναίκες σοβαρά τραυματισμένες σημειώθηκε λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι της Δευτέρας στην Καλλιθέα και συγκεκριμένα στη λεωφόρο Θησέως στο ρεύμα προς Αθήνα, όταν μοτοσικλέτα παρέσυρε πεζή ηλικιωμένη.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μια 77χρονη επιχείρησε να διασχίσει τον δρόμο, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί από μοτοσικλέτα, στην οποία επέβαιναν δύο γυναίκες. Από το τροχαίο ατύχημα έχασε τη ζωή της η οδηγός της μηχανής, 44 ετών, ενώ η 43χρονη συνοδηγός και η 77χρονη πεζή έχουν τραυματιστεί σοβαρά και νοσηλεύονται στο Τζάνειο.

Για την νεκρή οδηγό αναμένεται νεκροψία – νεκροτομή, ενώ από την πεζή ελήφθη ποσότητα αίματος, για να διαπιστωθεί, αν υπάρχει αλκοόλ ή άλλες τοξικές ουσίες στον οργανισμό της. Το βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή του δυστυχήματος πουπροέβαλε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA σοκάρει.