Τρομακτικό τροχαίο στην Εύβοια: Συνελήφθη ο οδηγός που το προκάλεσε, αναζητείται αυτός που παρέσυρε τη σορό της άτυχης 45χρονης

Τρομακτικό τροχαίο στην Εύβοια: Συνελήφθη ο οδηγός που το προκάλεσε, αναζητείται αυτός που παρέσυρε τη σορό της άτυχης 45χρονης

Η άτυχη γυναίκα απο τη Ρουμανία άφησε πίσω της δύο ανήλικα παιδιά - Στα βίντει από κάμερες αναζητά η Αστυνομία τον υπαίτιο οδηγό

Συνελήφθη το απόγευμα της Δευτερας αλλοδαπός κάτοικος της Νέας Αρτάκης στην Εύβοια, για το τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στην Καστέλλα του Δήμου Διρφυων Μεσσαπίων, με θύμα μία 45χρονη από την Ρουμανία, η σορός της οποίας εντοπίστηκε ώρες αργότερα σε απόσταση από το σημείο του δυστυχήματος.

Μετά από έρευνα των αστυνομικών της Ομάδας Ασφαλειας του Τμήματος Διρφυων Μεσσαπίων, ταυτοποιήθηκε σύμφωνα με το eviathema.gr ο δράστης του τροχαίου με εγκατάλειψη. Σύμφωνα με το evima.gr, η 45χρονη εργαζόταν σε κατάστημα στην περιοχή της Καστέλλας Εύβοιας και φέρεται να έφυγε από εκεί περίπου στη 01:00 τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου με κατεύθυνση την Αρτάκη, όπου και διέμενε τα τελευταία χρόνια με τα δύο ανήλικα παιδιά της. Λίγη ώρα αργότερα το αυτοκίνητό της βρέθηκε τρακαρισμένο στο αριστερό ρεύμα προς Αρτάκη μέσα σε χωράφι, ενώ η ίδια εντοπίστηκε ώρες αργότερα, σε διαφορετικό σημείο, μετά το νεκροταφείο της Καστέλλας.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή, που η οδηγός εκτινάχθηκε έξω από το όχημα. Η γυναίκα εντοπίστηκε, καθώς βρέθηκαν ίχνη αίματος, τα οποία ακολούθησαν για περίπου 2 χλμ. μιας κυκλικής διαδρομής αστυνομικοί, σύμφωνα με το evima.gr. Το γεγονός αυτό ενισχύει το σενάριο, ότι η 45χρονη παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα και ο οδηγός εγκατέλειψε το σημείο.

Οι κάμερες «δείχνουν» τον οδηγό

Η Ασφάλεια Χαλκίδας έχει στη κατοχή της υλικό από κάμερες που βρίσκονται κοντά σημείο του ατυχήματος. Σύμφωνα με το υλικό, ένα δεύτερο Ι.Χ. φέρεται να κινείται την ώρα του τροχαίου στο σημείο με κατεύθυνση την Καστέλλα, να ακολουθεί την πορεία προς το σημείο που βρέθηκε νεκρή η άτυχη κοπέλα και στη συνέχεια να εξέρχεται πίσω από πρατήριο υγρών καυσίμων με κατεύθυνση την Αρτάκη. Οι Αρχές με τα στοιχεία που έχουν, βρίσκονται κοντά στον εντοπισμό του οδηγού, που φέρεται να παρέσυρε την 45χρονη Μαρκέλλα.

Την ίδια ώρα, θλίψη επικρατεί στη Νέα Αρτάκη, όπου διέμενε επί σειρά ετών η 45χρονη, αλλά και στην Καστέλλα που εργαζόταν, καθώς ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στον κόσμο, ενώ άφησε πίσω της δύο παιδάκια.