Σε τρίωρες στάσεις εργασίας προχωρούν από σήμερα, Δευτέρα 1η Απριλίου, οι εκπαιδευτικοί

Σε τρίωρες στάσεις εργασίας προχωρούν από σήμερα, Δευτέρα 1η Απριλίου, οι εκπαιδευτικοί

Ως αντίδραση στην παρουσία αξιολογητή

Τρίωρες στάσεις εργασίας αναμένεται να πραγματοποιήσουν από σήμερα, Δευτέρα 1η Απριλίου έως και τις 26 Απριλίου οι εκπαιδευτικοί ως αντίδραση στην παρουσία αξιολογητή.

Όπως επισημαίνει η σχετική ανακοίνωση οι πρόεδροι των ΕΛΜΕ στη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στις 30/3 αποφάσισαν ομόφωνα τη συνέχιση της απεργίας και αποχής των εκπαιδευτικών από την αξιολόγηση.

Η ανακοίνωση της ΟΛΜΕ:

Αποφάσεις ΓΣ Προέδρων των ΕΛΜΕ (30/3/2024)

Η Γενική Συνέλευση Προέδρων των ΕΛΜΕ, που πραγματοποιήθηκε στις 30 Μαρτίου του 2024,αποφάσισε ομόφωνα την υπερψήφιση της εισήγησης του ΔΣ της ΟΛΜΕ.

Το ΔΣ της ΟΛΜΕ, υλοποιώντας την απόφαση της ΓΣ:

προκηρύσσει 3ωρες στάσεις εργασίαςγια την πρώτη ή τη δεύτερη βάρδια εργασίας από Δευτέρα 1 Απριλίου έως και την Παρασκευή 26 Απριλίου στο πλαίσιο της αποτροπής της υλοποίησης του ν.4823/21 και της ΥΑ 9950/ΓΔ5/27-01-23 (παρακολούθηση μαθημάτων από αξιολογητές κλπ).
θα καταθέσει νέο εξώδικο κήρυξης απεργίας αποχής από την ατομική αξιολόγηση για όλους/ες τους/τις εκπαιδευτικούς που υπηρετούν στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση (συμπεριλαμβανομένων όσων υπηρετούν σε Πρότυπα και Πειραματικά σχολεία).