Ελεύθεροι αφέθηκαν οι τέσσερις διαρρήκτες που συνελήφθησαν μετά από καταδίωξη στην Κηφισιά

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι τέσσερις διαρρήκτες που συνελήφθησαν μετά από καταδίωξη στην Κηφισιά

Ο ένας από τους δράστες διώκεται και για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν οι τέσσερις νεαροί ηλικίας 23, 26, 29 και 37 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν μετά από καταδίωξη στην Κηφισιά, για διάρρηξη που είχαν διαπράξει νωρίτερα στην Εκάλη.

Οι νεαροί αφέθηκαν ελεύθεροι, γιατί υποσχέθηκαν ότι θα επιστρέψουν τα κλοπιμαία στους ιδιοκτήτες των τριών κατοικιών που έχει δαπιστώσει η Αστυνομία ότι έκλεψαν. «Είναι τραγικό όλο αυτό. Αυτοί έκαναν αυτά που έκαναν, προσπάθησαν να ξεφύγουν, να χτυπήσουν τον αστυνομικό, κινδύνεψε κόσμος», είπε μιλώντας στο MEGA ο πρόεδρος της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης.

«Αυτοί οδηγήθηκαν στη Δικαιοσύνη, αλλά επειδή δεσμεύτηκαν, ότι θα αποκαταστήσουν τις τρεις περιπτώσεις που ταυτοποίησε η ΕΛ.ΑΣ., αφέθηκαν ελεύθεροι. Επειδή δέχτηκαν να αποζημιώσουν αυτούς τους ανθρώπους και να επιστρέψουν τα κλοπιμαία, ο ανακριτής τούς άφησε ελεύθερους με περιοριστικούς όρους». «Στον έναν ασκήθηκε δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Και αυτός αφέθηκε ελεύθερος», συμπλήρωσε ο κ. Καλιακμάνης.