Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αύριο Κυριακή στο κέντρο της Αθήνας για τη μαθητική παρέλαση

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αύριο Κυριακή στο κέντρο της Αθήνας για τη μαθητική παρέλαση

Δείτε σε ποιους δρόμους θα διακοπεί η κυκλοφορία και ποιες ώρες

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε οδούς και λεωφόρους του Δήμου Αθηναίων θα πραγματοποιηθούν αύριο Κυριακή 24 Μαρτίου λόγω της μαθητικής παρέλασης για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821.

Οι οδηγοί θα βρεθούν αντιμέτωποι με αρκετούς κλειστούς δρόμους στο κέντρο της Αθήνας, τόσο την Κυριακή, όσο και τη Δευτέρα 25 Μαρτίου, οπότε θα πραγματοποιηθεί η στρατιωτική παρέλαση.

Συγκεκριμένα, προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων θα ισχύει από τις 10:00 το πρωί της Κυριακής 24-3-2024 έως πέρατος των εκδηλώσεων, καθώς και απαγόρευση της στάσης – στάθμευσης, από τις 06:00 το πρωί έως πέρατος των εκδηλώσεων στις κατωτέρω λεωφόρους και οδούς, ως εξής:

  • Λεωφ. Βασ. Αμαλίας, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
  • Λεωφ. Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Σέκερη και της Λ. Βασ. Αμαλίας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πλ. Συντάγματος.
  • Βασ. Γεωργίου Α΄, σε όλο το μήκος της.
  • Ελ. Βενιζέλου (Πανεπιστημίου), σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
  • Λεωφ. Βασ. Όλγας, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
  • Λεωφ. Συγγρού, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Αθ. Διάκου και Διονυσίου Αρεοπαγίτου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πλ. Συντάγματος.

Παρακαλούνται οι οδηγοί για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν τη διέλευση και στάθμευση των οχημάτων τους στις παραπάνω οδούς, λεωφόρους και πλατείες κατά τα αναφερόμενα χρονικά διαστήματα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

Επισημαίνεται ότι τη Δευτέρα 25 Μαρτίου θα διεξαχθούν μαθητικές παρελάσεις σε Δήμους της Αττικής, κατά τις οποίες η Τροχαία θα λάβει τα αναγκαία κυκλοφοριακά μέτρα.