Σοκ στη Λαμία: 57χρονος κατέρρευσε και πέθανε στην είσοδο σούπερ μάρκετ

Σοκ στη Λαμία: 57χρονος κατέρρευσε και πέθανε στην είσοδο σούπερ μάρκετ

Ο άτυχος άνδρας αισθάνθηκε αδιαθεσία και παρά τις προσπάθειες γιατρών και διασωστών του ΕΚΑΒ κατέληξε

Σοκ έχει προκαλέσει ο αιφνίδιος θάνατος ενός 57χρονου άνδρα έξω από σούπερ μάρκετ που πήγε να ψωνίσει στην πόλη της Λαμίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamiareport.gr, πρόκειται για 57χρονο από τον Βόλο, ο οποίος ήταν μέλος συνεργείου εργολαβικής εταιρείας που είχε μεταβεί στη Λαμία για να εκτελέσει κάποιες εργασίες. Λίγο πριν τις 5:00 χθες το απόγευμα ο 57χρονος πήγε μετά τη δουλειά μαζί με κάποιους συναδέλφους του σε σούπερ μάρκετ στο κέντρο της πόλης, για να πάρουν κάποιες προμήθειες. Λίγο πριν είχε αισθανθεί μια αδιαθεσία, αλλά δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία.

Ωστόσο, την ώρα που έμπαινε στο κατάστημα, κατέρρευσε ξαφνικά μπροστά στα μάτια των συναδέλφων του, πελατών και του προσωπικού του καταστήματος. Αμέσως έτρεξαν να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, ενώ ενημερώθηκε και το ΕΚΑΒ, που έφτασε άμεσα στο σημείο, με τους διασώστες να προσπαθούν να επαναφέρουν τον 57χρονο, ο οποίος δεν έδειχνε σημάδια ανάκαμψης. Σε λίγα λεπτά έφθασε και δεύτερο ασθενοφόρο με γιατρό του ΕΚΑΒ, που ανέλαβε την προσπάθεια ανάνηψης κατά την διακομιδή του στα Επείγοντα του νοσοκομείου Λαμίας.

Δυστυχώς όταν έφθασε ο άτυχος άνδρας στο νοσοκομείο Λαμίας, διαπιστώθηκε ο θάνατός του, αφού δεν επανήλθε ποτέ, παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες των διασωστών και των γιατρών.