Θρίλερ στα Ιωάννινα: Βρέθηκε σημείωμα στη σορό και δείχνει αυτοκτονία – Ο άνδρας μπήκε μέσα στη σακούλα και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε

Θρίλερ στα Ιωάννινα: Βρέθηκε σημείωμα στη σορό και δείχνει αυτοκτονία – Ο άνδρας μπήκε μέσα στη σακούλα και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε

Σύμφωνα με τις πληροφορίες πρόκειται για άτομο που αντιμετώπιζε ψυχιατρικά προβλήματα

Στην εκδοχή της αυτοκτονίας καταλήγει ο ιατροδικαστής που εξέτασε το πτώμα άνδρα που βρέθηκε νωρίς το πρωί από περιπατητή στο δάσος του Φρόντζου στα Ιωάννινα, σε απόσταση λίγων μέτρων από τον κεντρικό δρόμο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η πρώτη εικόνα του ιατροδικαστή είναι ότι ο άνδρας μπήκε μέσα στη σακούλα και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε.

Σύμφωνα με το epiruspost.gr, η σορός ανήκει σε άνδρα με ψυχιατρικό υπόβαθρο.

Στη σορό βρέθηκε σημείωμα το οποίο απευθύνεται προς τις αρχές και ουσιαστικά περιγράφει την εικόνα με την οποία βρέθηκαν αντιμέτωπες.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για άτομο που αντιμετώπιζε ψυχιατρικά προβλήματα και η πρώτη εκτίμηση είναι ότι πρώτα έβαλε τη σακούλα στα πόδια, μετά στο κεφάλι και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε.

Το μακάβριο θέαμα αντίκρισε ένας Γιαννιώτης, που έκανε τον πρωινό του περίπατο μέσα στο δασάκι και ενημέρωσε την Αστυνομία.

Στα πόδια του είχε μια μαύρη σακούλα απορριμμάτων, η οποία έφτανε στο ύψος των γονάτων και ήταν δεμένη, με το κορδόνι τραβηγμένο. Το κεφάλι του βρισκόταν, επίσης, μέσα σε μαύρη σακούλα σκουπιδιών.

Η σορός ήταν μπρούμυτα, ενώ στο δεξί χέρι είχε το πιστόλι και ένα βραχιόλι από χειροπέδες στον καρπό.