Κύκλωμα μαστροπείας ανηλίκων: Με δέλεαρ την πλούσια ζωή «ψάρευε» τα κορίτσια και τις εξωθούσε στην πορνεία

Κύκλωμα μαστροπείας ανηλίκων: Με δέλεαρ την πλούσια ζωή «ψάρευε» τα κορίτσια και τις εξωθούσε στην πορνεία

Πώς δρούσε η 25χρονη από τον Ασπρόπυργο

Εύκολο χρήμα αλλά παράλληλα και μία χλιδάτη ζωή υποσχόταν η 25χρονη «Μαρία Ηλιάνα» από τον Ασπρόπυργο στις ανήλικες μαθήτριες, ηλικίας από 15 έως 17 ετών που είχαν πέσει θύματα του κυκλώματος μαστροπείας.

Κάποια, δε, από τα θύματά της η εν λόγω κοπέλα τα είχε μυήσει και στον σκοτεινό κόσμο των ναρκωτικών και της κοκαΐνης.

Η 25χρονη από τον Ασπρόπυργο είχε και σχέση με τη Λορένα από το άλλο κύκλωμα μαστροπείας που εξαρθρώθηκε τον Ιανουάριο. Ο σύντροφος της 25χρονης, όπως μετέδωσε το πρωί της Τετάρτης 20/3 η εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA» με την Ανθή Βούλγαρη και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, ήταν εκείνος που μαζί με άλλους 3 πήγαιναν τις ανήλικες στα ραντεβού.

Η 25χρονη λέει πως οι ανήλικες εκδίδονταν με τη θέλησή τους

Παρά το γεγονός ότι η ίδια φέρεται να αρνείται τις κατηγορίες και να ισχυρίζεται ότι οι ανήλικες εκδίδονταν με τη θέλησή τους και ότι η ίδια δεν έχει σχέση με την κατηγορία της μαστροπείας, τα στοιχεία που προκύπτουν από την αστυνομική έρευνα τη διαψεύδουν.

Ειδικότερα, οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. βρήκαν στα κινητά των 7 ανηλίκων κοριτσιών, με καταγωγή από την Αλβανία και τη Γεωργία, συνομιλίες με την 25χρονη, στις οποίες γίνεται λόγος για τα ερωτικά ραντεβού έναντι χρημάτων.

Για κάθε ερωτικό ραντεβού με ανήλικη ο πελάτης έδινε από 200 έως 400 ευρώ και η 25χρονη έπαιρνε από 50 έως 100 ευρώ. Μία 21χρονη επίσης που συνελήφθη ήταν μέλος του κυκλώματος μαστροπείας.

Δέκα άτομα φέρεται να έχουν εμπλοκή στο κύκλωμα, έξι είναι προφυλακισμένα.