Εικόνες σοκ με δεκάδες νεκρά ελάφια στο πάρκο Ροδινιού στη Ρόδο

Εικόνες σοκ με δεκάδες νεκρά ελάφια στο πάρκο Ροδινιού στη Ρόδο

Τα κουφάρια των ζώων μαζί με άλλα ετοιμοθάνατα βρίσκονται σε περιφραγμένο χώρο χωρίς νερό και φαγητό

Μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου αναμένεται να καταθέσει η πρόεδρος της Φιλοζωϊκής Ρόδου, Γιούλα Διμέλη, για τα όσα αποκαλύφθηκαν το τελευταίο διήμερο αναφορικά με τα ελάφια που βρέθηκαν νεκρά στο πάρκο του Ροδινιού.

Το θέμα, όπως αναφέρει η rodiaki.gr, έφερε στην επικαιρότητα με φωτογραφικό υλικό ο κ. Νίκος Γουδής, αναφέροντας τα εξής: "Αυτό το αποτρόπαιο θέαμα συμβαίνει τώρα στο Ροδίνι πίσω από το πάρκο υπάρχει ένας χώρος περιφραγμένος με πλέγμα.. Μέσα έχει δεκάδες νεκρά ελάφια και κάποια ζωντανά, που κάθονται ετοιμοθάνατα δίπλα σε κουφάρια από νεκρά ελαφια.. Είναι εγκατελειμενα χωρίς νερό και φαγητό σίγουρα εδώ και καιρό.. Οποίος μπορεί να βοηθήσει, χρειάζονται άμεσα νερό και φαγητό μήπως γλιτώσουν τα ζωντανά... Γνωρίζει κάποιος τι είναι αυτός ο χώρος... Ποιος είναι υπεύθυνος για αυτό..."


Σε ανάρτησή της για το ίδιο σοβαρό θέμα, η πρόεδρος του συλλόγου φιλοζωϊκής Ρόδου, Γιούλα Διμέλη αναφέρει: "Κατα τα αλλα οι υπευθυνοι του δασαρχειου ενοχληθηκαν, που η ομαδα των εθελοντων μας με οργανωτρια την Λουλουδιτσα Λαρου σιτιζει τα ελευθερα ελαφια σε διαφορες περιοχες χωρις τη συμμετοχη τους. Ο συλλογος προχωρα σημερα σε αναφορα στην Εισαγγελεια αν κ το πιο πιθανο ειναι να εχουν ηδη κινηθει αυτεπαγγελτα."